Företag Privat

Ett bra val för din tjänstepension

Med prisbelönta fonder och en unik placeringsfilosofi har Movestic blivit ett av Sveriges mest valda tjänstepensionsbolag

Unik placeringsfilosofi

Vi gör det enkelt och ger dig bara de bästa fonderna att välja mellan.

Målet för dig som pensionssparar är att ha ett så stort kapital som möjligt den dagen du går i pension och att du därmed, under tiden fram till pensionen, har haft högsta möjliga avkastning. Vi hjälper dig att plocka ut guldkornen bland de 1000-tals fonder som finns att välja mellan. 

Läs mer

Välj själv din pensionsplacering - med eller utan kollektivavtal

Oavsett om din arbetsgivare är kollektivavtalsansluten eller inte är en tjänstepension hos Movestic ett av de absolut bästa alternativen.

Vi är​ också ett passande val om du ska komplettera din tjänstepension med en direktpension eller om du är småföretagare.

Tillhör du ett kollektivavtal är din arbetsgivare skyldig att planera inför din pension. Beroende på vilket avtal du tillhör kan du själv välja hur hela eller delar av din pension ska placeras. Ofta kan du välja mellan ett antal alternativ och bestämma i vilket bolag du vill ha din tjänstepension.    

​Om du inte tillhör ett kollektivavtal är det viktigt att du når en individuell överenskommelse med din arbetsgivare där lösningen utformas efter just dina behov. Tjänstepensionen består ofta av flera delar – ålderspension, sjukförsäkring, premiebefrielse och efterlevandeskydd – och alla elementen bör ingå i överenskommelsen med din arbetsgivare.  

Movestic är​ också ett passande val om du är småföretagare. Läs mer om vår Småföretagarplan

+ Läs mer - Stäng

Fondutbud med mängder av utmärkelser

Avkastning i topp under flera år och prisbelönta fonder.

Med vår unika placeringsfilosofi kan vi erbjuda våra kunder de bästa fonderna. Vår förmåga att välja rätt fonder har gjort att vi vunnit många priser. Fondutbudets avkastning har legat i topp vid flera tillfällen när Risk & Försäkring gör sin årliga jämförelse. Och många av fonderna i vårt utbud har fått fina utmärkelser.

Tryggare pension och bättre val av försäkringar med professionell rådgivning.

Kontakta din försäkringsförmedlare redan idag. Kontakta oss om du saknar förmedlare.

Tryggare pension och bättre val av försäkringar med professionell rådgivning.

Kontakta din försäkringsförmedlare redan idag. Kontakta oss om du saknar förmedlare.