Företag Privat

Ett bra val för din tjänstepension!

Med prisbelönta fonder och vår placeringsfilosofi har Movestic blivit ett uppskattat val för tjänstepensionen.

Vår placeringsfilosofi

Vi gör det enkelt för dig att välja bland de allra bästa fonderna.

Målet för dig som pensionssparar är att ha ett så stort kapital som möjligt den dagen du går i pension. Vi hjälper dig att hitta guldkornen bland de tusentals fonder som finns på marknaden. 

Läs mer

Med eller utan kollektivavtal!

Oavsett om din arbetsgivare är ansluten till ett kollektivavtal eller inte är en tjänstepension hos Movestic ett av de bästa alternativen för din pension.

Vi har också ett starkt erbjudande för dig som vill komplettera din tjänstepension med en direktpension och för dig som är småföretagare.

Ifall du omfattas av ett kollektivavtal är din arbetsgivare skyldig att planera inför din pension. Beroende på vilket avtal som du tillhör kan du själv välja hur hela eller delar av din pension ska placeras. Ofta kan du välja mellan ett antal alternativ och bestämma i vilket bolag som du vill ha din tjänstepension.    

​Om du inte tillhör ett kollektivavtal är det viktigt att du når en individuell överenskommelse med din arbetsgivare där lösningen utformas efter just dina behov. Tjänstepensionen består ofta av flera delar – ålderspension, sjukförsäkring, premiebefrielse och efterlevandeskydd – och alla elementen bör ingå i överenskommelsen med din arbetsgivare.  

+ Läs mer - Stäng

Utmärkta fonder

Avkastning i topp under flera år och prisbelönta fonder.

Tack vare vår placeringsfilosofi kan vi erbjuda våra kunder de bästa fonderna. Vår förmåga att välja rätt fonder har gjort att vi under åren har vunnit en lång rad priser. Fondutbudets avkastning har legat i topp vid flera tillfällen när Risk & Försäkring gör sin årliga jämförelse. Och många av fonderna i vårt utbud har fått fina utmärkelser.

Unna dig personlig rådgivning

Kontakta din försäkringsförmedlare redan idag. Kontakta oss om du saknar förmedlare.

Unna dig personlig rådgivning

Kontakta din försäkringsförmedlare redan idag. Kontakta oss om du saknar förmedlare.