Pensionsrådgivning för dig som vill skapa en friare framtid

Pensionsrådgivning hos Movestic

Vi hjälper dig att få koll på ditt pensionskapital, placeringar och försäkringsskydd genom rådgivning, tjänster och produkter. Oavsett om du bara börjat att fundera på att sluta jobba eller om du vet att du vill trappa ner så snart som möjligt så kan du pensionsplanera tillsammans med oss.

Den nya riktåldern för pension är 67 år, men med rätt planering kan du ge dig själv frihet att välja hur och när du trappar ner från arbetslivet. 

Kostnadsfri pensionsrådgivning hos Movestic

10 - 15 år kvar att jobba?
Boka en kostnadsfri Pensionskoll. Vi går igenom hela ditt pensionssparande och skapar en personlig handlingsplan utifrån dina mål.
Dags att trappa ner eller sluta jobba?
Planera uttag av ditt pensionssparande. Boka kostnadsfri rådgivning och få en utbetalningsplan.
Rådgivning för alla
Spara mer, jobba längre eller trappa ner? Boka en rådgivning och få koll på vad som passar dig bäst. Vi tar fram en personlig handlingsplan.
Läs mer
Kostnadsfri juridisk rådgivning
Behöver du ordna ett testamente, se över framtidsfullmakter eller ska du hjälpa till med ett bostadsköp? Vi samarbetar med Lexly för kostnadsfri juridisk rådgivning.
Planera din pension med uttagsplaneraren
Hur mycket pengar blir det i månaden när du slutat jobba? Läs mer om hur uttagsplaneraren fungerar och testa på Mina Sidor.

Lägenhet i Spanien: 300 kronor/vecka i 14 år

Över hälften av alla svenskar drömmer om att bo utomlands som pensionärer enligt vår senaste Sifo-undersökning. Kontakta oss så hjälper vi dig få koll på hur mycket du behöver spara för att nå dina mål oavsett om du precis börjat fundera på att sluta jobba eller om du vill trappa ner så snart som möjligt. Välj någon av våra rådgivningsalternativ ovan.

300 kr/vecka i 14 år är räknat på betalning av kontantinsatsen för en genomsnittlig bostad på 70 kvm i Malaga (enligt officiell spansk prisstatistik). Sparandet räknas med en årsavkastning på sex procent.

Mer om att pensionsspara

Tips för utlandsflytt
Vi har listat vad som är viktigt att tänka på och vad du behöver göra gällande din pension om du vill flytta utomlands.
Guide: Förbered dig för pension
Här guidar vi dig till en bra förberedelse för pensionen. Checklistor och tips för alla faser i livet: mitt i livet, gyllene medelåldern, åren innan pension och dags att gå i pension.
Vill du veta mer?
Har du frågor eller vill veta mer om Movestic och vad vi erbjuder. Hör gärna av dig till oss på 08-120 39 320 eller maila till kund@movestic.se