Bra sjukvård utan väntetider

Med en sjukvårdsförsäkring får du snabb tillgång till sjukvårdsrådgivning och vård. Du får behandling av specialister utan att behöva vänta på remisser. Det ger trygghet och goda möjligheter att snabbt komma tillbaka till yrkeslivet.
  • Snabb tillgång till kvalificerad vård
  • Operation inom garantitid
  • Sjukvårdsrådgivning

Med en sjukvårdsförsäkring slipper du väntetiderna i den offentliga vården och med tidigare behandling ökar möjligheterna att snabbt återgå till ditt vanliga liv. Operation utförs inom en garantitid och sjukhusvård, efterkontroll och nödvändiga hjälpmedel ersätts av försäkringen.

Vad som gäller för just din sjukvårdsförsäkring framgår av försäkringsvillkoret.

 

Sjukvårdsförsäkring eller sjukförsäkring?

Det kan vara viktigt att lyfta fram att sjukvårdsförsäkring och sjukförsäkring är två olika försäkringar som skiljer sig åt lite. För att du ska kunna göra rätt val, har vi tydliggjort skillnaderna nedan.

En sjukvårdsförsäkring ger snabb tillgång till vård och är ett komplement till den offentliga sjukvården. Du får direkt träffa en specialistläkare, så att du snabbt ska kunna komma tillbaka till arbetet.

En sjukförsäkring är en inkomstförsäkring. Den ger ekonomisk trygghet vid en långtidssjukskrivning och ersätter dig för förlorad arbetsinkomst.

 

Läs mer om sjukförsäkring

Skadeanmälan
Anmäl din skada
Här hittar du information om hur du ska göra om du råkar ut för en skada.
Maila oss
Skicka ett mail
Har du några frågor är du välkommen att skicka ett mail till oss. Vi svarar så fort vi kan.