Försäkring

Försäkringar som ger dig och din familj en extra trygghet vid olycksfall, sjukdom, dödsfall eller långvarig sjukskrivning.

Försäkringar för olycksfall, sjukdom, dödsfall eller långvarig sjukskrivning

Vad händer med ekonomin om du blir sjuk och inte längre kan jobba? Klarar din ekonomi alla kostnader som kan uppstå om du drabbas av ett olycksfall? Och hur påverkas familjens ekonomi av ett dödsfall? Hos Movestic hittar du försäkringar som skapar trygghet utifrån din situation.

Genom socialförsäkringen och din arbetsgivare har du ett grundläggande skydd, men det räcker inte alltid till för att du ska kunna ha samma levnadsstandard om du eller någon av dina familjemedlemmar drabbas av sjukdom, olycksfall eller dödsfall.

En försäkring kan ge dig en tryggare situation om det otänkbara skulle inträffa. Movestic erbjuder försäkringar som på olika sätt bidrar till ökad trygghet och ger ekonomiskt stöd. När du väljer försäkring är det viktigt att du först funderar över ditt behov och vilka försäkringar som passar din situation bäst. Ta reda på vad försäkringen omfattar och jämför gärna med andra försäkringsbolag. Vill du veta med kan du läsa vår försäkringsguide, om du behöver hjälp kan du alltid kontakta vår kundtjänst eller vända dig till en rådgivare.

Våra villkor och priser

 

Därför behöver du en försäkring

  • Utökat ekonomiskt skydd när något händer
  • Tecknas utifrån dina behov
  • Komplement till grundläggande försäkringsskydd
Teckna livförsäkring
Teckna livförsäkring och skydda dina nära
En livförsäkring kan ge ökad ekonomisk trygghet till dina nära om det otänkbara händer dig. En liten åtgärd som kan betyda mycket.
När du vill anmäla till din försäkring
När du har drabbats och har en försäkring hos oss så kan du enkelt göra en skadeanmälan. Läs mer om vad du ska tänka på och hur du går tillväga.
Movestics försäkringar

Olycksfall
Olycksfall
En olycka händer lätt och kan förändra mycket i tillvaron. Med en olycksfallsförsäkring kan du få ersättning för kostnader som skadans läkning medför, till exempel för läkarvård eller tandvård.
Livförsäkring
Livförsäkring
En livförsäkring skapar extra ekonomisk trygghet för din familj om du avlider. Ersättningen från en livförsäkring kan hjälpa din familj att bo kvar i er bostad om hushållet mister en inkomst.
Sjukförsäkring
Sjukförsäkring
Om du blir långvarigt sjukskriven och får lägre inkomst kan en sjukförsäkring ge dig extra ersättning varje månad. Det ger dig trygghet och möjlighet att fokusera på rehabilitering.
Sjukvårdsförsäkring
Sjukvårdsförsäkring
Med en sjukvårdsförsäkring slipper du väntetiderna i den offentliga vården och med tidigare behandling ökar möjligheterna att snabbt återgå till ditt vanliga liv.
Sjuk- och olycksfall
Sjuk- och olycksfall
Om du har en sjuk- och olycksfallsförsäkring kan du få ersättning för medicinsk invaliditet oavsett om den beror på sjukdom eller olycksfall. Även ersättning vid dödsfall ingår.
Allvarlig sjukdom
Allvarlig sjukdom
Ingen vill föreställa sig att bli allvarligt sjuk. Men om det skulle hända dig kan en försäkring hjälpa dig och din familj ekonomiskt i den stora omställning som en allvarlig sjukdom innebär.
Vill du veta mer?
Har du frågor eller vill veta mer om Movestic och vad vi erbjuder? Hör gärna av dig till oss på 08-120 39 320 eller kund@movestic.se