Tjänstepension – en allt viktigare del av framtidens pension
Våra tjänstepensionslösningar och vårt fondutbud skapar möjligheter till anpassade tjänstepensionslösningar.
Tjänstepension

Tjänstepension

Tjänstepension kommer i framtiden att bli en ännu viktigare löneförmån. Läs mer om hur du tar dina medarbetares tjänstepension till nästa nivå.
Småföretagare

Småföretagare

Många småföretagare har dåligt skydd vid sjukdom. Läs mer här om enkla lösningar för att stärka skyddet för dig själv och dina medarbetare.
Trygghet och mervärde för dina medlemmar
Trygghet och mervärde för dina medlemmar
Upptäck våra medlemsförsäkringar.

Vi har ett heltäckande utbud av trygghetsförsäkringar som vi erbjuder via organisationer, förbund och föreningar.

Läs mer

Kvinna mitt i livet
Missa inte vår nya fond
Movestic Avancera är en ny typ av fond som både skyddar kapitalet i nedgång och ger spararen möjlighet att följa med i uppgång.
Kort om Movestic

Vårt erbjudande

Movestic erbjuder produkter och tjänster som, så långt det är möjligt, ska kunna anpassas efter individuella preferenser och förutsättningar. Allt för att hjälpa våra kunder att få den bästa finansiella framtiden baserat på den egna situationen.

Innovation

Innovation i vår bransch handlar både om att ta fram nya produkter och tjänster och om ny teknik. Vi ser stora möjligheter att skapa ökad kundnytta och individanpassade tjänster. Vi har börjat den resan genom att erbjuda vår fondrobot MAIA.

Rådgivning 

Vi tror att återkommande finansiell rådgivning ökar sannolikheten för en bra planerad ekonomisk framtid. Vi erbjuder därför våra produkter och tjänster i kombination med rådgivning, via licensierade förmedlare eller via digitala tjänster.

Våra ägare

Movestic grundades som en del i Kinnevikskoncernen, men ägs idag av brittiska börsnoterade Chesnara plc. En koncern som äger försäkringsbolag på flera europeiska marknader.