Anpassad tjänstepension för dig och dina anställda

Har ni rätt tjänstepension?

Vet ni om er tjänstepension för företaget håller måttet? Lugn, vi ser över er lösning! Boka en tjänstepensionscoach och få en fri pensionscheck på ert nuläge.

Ni får:

  • Nulägesanalys och mappning av behov
  • Kostnadsanalys och risköversyn
  • Översyn av placerat kapital

Boka en pensionscoach och få en fri utvärdering av er tjänstepensionslösning.

Gäller till och med den 30/4 2021. Värde 4999 kr.

- > Läs mer om vårt erbjudande

 

Jag vill boka!

Tjänstepension för alla

Tjänstepension blir en allt viktigare del av den framtida pensionen. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen så att du kan erbjuda dina anställda en tryggare framtid, oavsett storleken på ditt företag.
Bild på en tecknad spargris,
kvinna som vänder ansiktet mot solen

En sjukförsäkring med individen i fokus

Vi tror att ett hållbart arbetsliv är en förutsättning för framgångsrikt företagande. I vår sjukförsäkring Må väl sätter vi både individen och företaget i fokus.

Omtanke finns till för när risken att drabbas av stressrelaterad ohälsa är hög, sjukförsäkringen ger ökad ekonomisk trygghet vid långtidssjukskrivning och Movestic Kom tillbaka hjälper till för en säker återgång till arbetet efter olycka eller sjukskrivning. 

Läs mer

Vårt hållbarhetsarbete

Vårt arbete med hållbarhet fokuserar både på samhället och individen.

Vi tar vårt ansvar genom att bland annat ställa krav och ständigt utvärdera de fonder som ingår i vårt utbud. För att möjliggöra och underlätta beslut som leder till en bättre framtid - för alla. Läs mer om hur vår fondutvärdering går till och hur vi arbetar med hållbarhet.

Läs mer

 

Nordisk tallskog med ett svagt kvällssommarljus och en stig
Prata tjänstepension med anställda
Håll fokus på en av de viktigaste löneförmånerna, tjänstepensionen! Vi guidar dig hur du kan prata pension med dina anställda.
Varför tjänstepension?
Varför ska jag som arbetsgivare och företagare satsa på en bra tjänstepensionslösning?
Vårt utbud av fonder
Läs mer om vårt arbete med att välja ut fonder och vilka krav vi ställer på de fonder som finns hos oss.
Teckna själv
Teckna din tjänstepension själv. Smidigt för dig som är egen- eller små företagare.
Kort om Movestic

Vårt erbjudande

Movestic erbjuder produkter och tjänster som, så långt det är möjligt, ska kunna anpassas efter individuella preferenser och förutsättningar. Allt för att hjälpa våra kunder att få den bästa finansiella framtiden baserat på den egna situationen.

Innovation

Innovation i vår bransch handlar både om att ta fram nya produkter och tjänster och om ny teknik. Vi ser stora möjligheter att skapa ökad kundnytta och individanpassade tjänster. Vi har börjat den resan genom att erbjuda vår fondrobot MAIA.

Rådgivning 

Vi tror att återkommande finansiell rådgivning ökar sannolikheten för en bra planerad ekonomisk framtid. Vi erbjuder därför våra produkter och tjänster i kombination med rådgivning, via licensierade förmedlare eller via digitala tjänster.

Våra ägare

Movestic grundades som en del i Kinnevikskoncernen, men ägs idag av brittiska börsnoterade Chesnara plc. En koncern som äger försäkringsbolag på flera europeiska marknader.

Jag vill veta mer!
Vi har en tjänstepensionslösning som passar ditt företag oavsett verksamhet eller antal anställda. Låt oss tillsammans ta fram en plan för ert pensionssparande.