När företaget växer

Behoven av tjänstepension och andra personalförmåner förändras när man går från få till många.

Tjänstepension och personalförmåner när ditt företag växer

När företaget växer, både i volym och antal anställda uppstår nya frågor och behov.

Kanske går firman så bra att du behöver hjälp att placera överskottet på ett fördelaktigt sätt? Har du viktiga nyckelpersoner kan det också finnas idé att tänka lite extra på förmåner som bidrar till lojalitet och motivation. Eller en riktigt bra sjukvårdsförsäkring som ser till att den som riskerar att drabbas av stressrelaterad ohälsa fångas upp och får stöd, redan innan det leder till sjukskrivning.

Så här fungerar pensionsförsäkring för företag

 

Direktpension - en morot för dina anställda

Direktpension - en morot för dina anställda

Ett bra komplement för företaget som skalar upp och vill behålla kritiska nyckelpersoner. Du väljer villkoren för när pengarna betalas ut, till exempel baserat på anställningstid eller resultat.
Ta hand om överskottet i bolaget

Ta hand om överskottet i bolaget

Får du ett överskott är det bra använda det till ett långsiktigt sparande. Antingen för att trygga din och familjens framtida ekonomi, eller som ett sparande för framtida investeringar i företaget.

Gratis företagsrådgivning och guidning för dig som företagare

Med fler anställda kommer förändrade behov av försäkring och pensionslösningar

Våra rådgivare har lång erfarenhet av att hjälpa företagare i din situation. De vet vad som krävs för företag som befinner sig i en expansiv fas och växer. Hos oss får du kostnadsfri företagsrådgivning oavsett hur din situation ser ut idag. Kanske behöver du en second opinion, en liten komplettering eller så är allt så bra det kan bli. Alla våra rådgivare är licensierade.

 

Boka din kostnadsfria företagsrådgivning redan idag

 

Boka företagsrådgivning

Porträtt på Anton Linder, Movestic
Färdiga tjänstepensionspaket
Vi har färdiga tjänstepensionspaket för dig som vill få en lösning på plats direkt. Läs mer om Movestic Komplett och Movestic Extra.
20% rabatt på juridiska avtal
Både online eller avtal skrivna med jurist. Som företagskund hos Movestic får du också 30 min kostnadsfri rådgivning och behovsanalys med jurist. Skapa konto på Lexly för att ta del av förmånerna.
Kort om Movestic

Vårt erbjudande

Movestic erbjuder produkter och tjänster som, så långt det är möjligt, ska kunna anpassas efter individuella preferenser och förutsättningar. Allt för att hjälpa våra kunder att få den bästa finansiella framtiden baserat på den egna situationen.

Innovation

Innovation i vår bransch handlar både om att ta fram nya produkter och tjänster och om ny teknik. Vi ser stora möjligheter att skapa ökad kundnytta och individanpassade tjänster. Vi har börjat den resan genom att erbjuda vår fondrobot MAIA.

Rådgivning 

Vi tror att återkommande finansiell rådgivning ökar sannolikheten för en bra planerad ekonomisk framtid. Vi erbjuder därför våra produkter och tjänster i kombination med rådgivning, via licensierade förmedlare eller via digitala tjänster.

Våra ägare

Movestic grundades som en del i Kinnevikskoncernen, men ägs idag av brittiska börsnoterade Chesnara plc. En koncern som äger försäkringsbolag på flera europeiska marknader.