Tjänstepension för små och stora företag

Säg hej till Movestic Må väl!

Movestic Må väl är vår nya förbättrade sjukförsäkring som ingår i samtliga pensionsplaner. Ny är tjänsten för stressrelaterad ohälsa. Vi kallar den Movestic Omtanke.

Fixa tjänstepensionen själv!

    • Teckna enkelt, du slipper blanketter och papperstrassel
    • Fixa själv, hantera medarbetares tjänstepension tryggt på Mina Sidor Företag
    • Prisvärt och flexibelt,  enkelt att anpassa för dig och dina medarbetare

Mer om Movestic Komplett

Skräddarsydd pensionslösning för ditt företag

Inget företag är det andra likt. Vi på Movestic ser skillnaden och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för dig och dina medarbetare.

Att hitta en bra lösning för er tjänstepension är vår specialitet. Vi erbjuder flera olika pensionslösningar. Allt från att du fixar det mesta själv via Mina Sidor Företag till fullservicelösningar där vi hjälper dig med allt från rådgivning för företag och anställd till löpande administration.

Mer om Movestic Extra

Killar som diskuterar

Med fokus på upplevelsen

– Att skapa förståelse och förutsättningar för en bra tjänstepension är min absoluta drivkraft. Oavsett om det gäller att möta och kartlägga ett företags behov eller att hitta den bästa helhetslösningen för en anställd. Det gör min dag, säger William Hamzeh, Key Account Manager på Movestic.
William
Guide - Så här pratar du pension
Tjänstepension för företagare
Tjänstepension - inte bara för dina anställda
Så här förvaltas pensionspengarna
Tjänstepension till mitt företag
Vi har en tjänstepensionslösning som passar ditt företag oavsett verksamhet eller antal anställda. Låt oss tillsammans ta fram en plan för ert pensionssparande.