Tjänstepension - inte bara för anställda

Tre tips till företagaren som vill ha en bra pension

1. Ta ut lön!

Då säkerställer du den allmänna pensionen. Regelverk och exakta nivåer på pensionsgrundande lön hittar du på skatteverket.se

2. Tjänstepensionsspara till dig själv

Det behövs för att kunna trappa ner på arbetet om och när du vill och ger dessutom möjligheten till en bättre tid som pensionär.

3. Komplettera med ett bra skydd för sjukdom, olycka och dödsfall

Genom att se till att ha en sjukförsäkring och premiebefrielse i din tjänstepensionslösning. Det ger dig och din familj en ökad trygghet och skydd om du blir skadad eller sjuk och inte kan arbeta under en period eller om det otänkbara händer och du går bort. 

Teckna tjänstepension själv

ung tjej som kollar in i kameran

Tjänstepension ger företagaren trygghet

Som arbetsgivare är det så klart viktigt att måna om sina anställda men du som företagsledare behöver också fundera på din framtid. Genom att planera för din pension får du möjlighet att kunna trappa ner på arbetet på ett sätt som du önskar. Du kommer också få möjligheten att känna trygghet och lugn under arbetslivet och inför pensionen. 

Kostnadsfri rådgivning ingår alltid
Vi ser över ditt försäkringsbehov och att du sparar tillräckligt mycket och med rätt risknivå. Om det behövs kan vi också göra en pensionsprognos och ta fram en personlig handlingsplan.
Pensionssparande utan att låsa kapitalet
Kapital som sparas i direktpension är inte låst till uttag vid en specifik ålder och inte heller till en individ eftersom företaget äger försäkringen.
Löneväxling, spara mer till pensionen
Löneväxling är ett förmånligt sätt att spara mer till den kommande pensionen. Genom bruttolöneavdrag! Läs mer om hur du erbjuder dina medarbetare förmånen.
Pension för företaget
Movestic erbjuder flexibla lösningar anpassningsbara för både det stora och det lilla företagets behov. Läs mer om hur vi på Movestic kan hjälpa dig till en bra plan för er tjänstepension.
Tjänstepension till företag
Tjänstepensionslösningar som passar ditt företag oavsett verksamhet eller antal anställda. Låt oss tillsammans ta fram en plan för ert pensionssparande.