Kostnadsfri rådgivning för företaget

Se över företagets försäkrings- och pensionsbehov

Företagsrådgivning hos Movestic

Med fler anställda kommer förändrade behov av försäkring och pensionslösningar

Oavsett verksamhet eller antal anställda kan Movestic stötta ditt företags unika tillväxtresa genom tjänstepension, förmåner och företagsrådgivning. Movestics företagsrådgivning är kostnadsfri och alla våra rådgivare är licenserade.

Vi tar hand om dig och dina anställda genom hela livet.

Boka företagsrådgivning

..eller fyll i formuläret nedan om du vill att vi kontaktar dig!

En timmes företagsrådgivning

Se över företagets behov med en licenserad rådgivare

Ett rådgivningsmöte är cirka 60 minuter och du träffar oss digitalt via Microsoft Teams alternativt på plats på Movestics kontor i centrala Stockholm. Vi har också möjligt att komma till er. Mötet är helt kostnadsfritt. Alla personuppgifter behandlas enligt vår dataskyddspolicy.

Fyll i dina uppgifter via formuläret nedan eller boka direkt i kalendern.

Boka rådgivning direkt i vår kalender

Ansvarig för pensioner och förmåner?
För att vara med och slåss om framtidens talanger är det en hygienfaktor för arbetsgivare att erbjuda bra tjänstepension och förmåner. Här har vi samlat det ni behöver tänka på när ni gör ert val.
För dig som nystartad
Pension och försäkring är kanske inte är top of mind för dig som nystartad. Men faktum är att det varken behöver vara svårt eller ta tid. Vi har listat det viktigaste för dig att få på plats direkt.
Familjeföretagare
Som familjeföretagare hänger ofta företaget och familjen ihop. Då behöver du tänka på att både du och dina familjemedlemmar får ett bra pensionssparande och försäkringsskydd.
För dig som skalar upp
Ekonomiska förmåner är en viktig morot när vi letar ny arbetsgivare, och tjänstepensionen ses som den mest avgörande faktorn. Läs mer om vad du behöver tänka på när ditt företag växer.