Pensionskollen

För dig med tio till 15 år kvar i arbetslivet.

Hur ser dina framtidsdrömmar ut?

Ta kontroll och skapa förutsättningar för en framtid med större ekonomisk frihet. Vi hjälper dig på vägen. Under mötet Pensionskollen går vi igenom ditt hela pensionssparande, gör en prognos för din framtida ekonomi och tar fram en personlig handlingsplan. Mötet tar ungefär 60 minuter och passar dig som planerar att arbeta i tio till 15 år till.

Vi ser tillsammans över:

  • Befintligt pensionssparande och ekonomisk situation
  • Genomgång av försäkringsskydd
  • Aktiviteter för att nå ditt ekonomiska mål
 

 

Inför ditt rådgivningsmöte

Ett rådgivningsgmöte tar 45 till 60 minuter och du träffar någon av våra pensionsexperter fysiskt eller digitalt via Microsoft Teams. 

För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt behöver vi få en helhetsbild av din livssituation och ekonomi. Innan ditt rådgivninsgmöte hos oss behöver du ge oss tillåtelse att hämta information om ditt pensionssparande digitalt via fullmaktskollen.

Du behöver också dela med dig av information om ekonomi och livssituation via ett digitalt formulär som du får tillgång till i samband med bokning. Alla personuppgifter behandlas enligt vår dataskyddspolicy.

Boka Pensionskollen

Vill du komma i kontakt med våra rådgivare innan du bokar ditt möte, skicka din förfrågan här.

Lägenhet i Spanien: 300 kronor/vecka i 14 år

Över hälften av alla svenskar drömmer om att bo utomlands som pensionärer enligt vår senaste Kantar Sifo-undersökning. Kontakta oss så hjälper vi dig få koll på hur mycket du behöver spara för att nå dina mål.

Vill du börja spara?

Starta ditt sparande hos Movestic

300 kr/vecka i 14 år är räknat på betalning av kontantinsatsen för en genomsnittlig bostad på 70 kvm i Malaga (enligt officiell spansk prisstatistik). Sparandet räknas med en årsavkastning på sex procent.

Till Lexly
Kostnadsfri juridisk rådgivning
Behöver du ordna ett testamente, se över framtidsfullmakter eller ska du hjälpa till med ett bostadsköp? Vi samarbetar med Lexly för kostnadsfri juridisk rådgivning.
Dags att trappa ner eller sluta jobba?
Vi hjälper dig att planera hur du ska ta ut ditt pensionssparande. Boka kostnadsfri rådgivning och få en utbetalningsplan.
Fem tips för bättre koll
Vi ger dig fem tips för att enkelt ta kontroll över ditt pensionssparande.
Löneväxla och stärk din pension
Byt en del av din bruttolön idag mot extra pensionsavsättningar. Lär dig mer om löneväxling.
Flytta tidigare pensionssparande
Har du haft flera anställningar genom åren? Då har du säkert en eller kanske flera tjänstepensioner som lagts i fribrev. Vi reder ut vad ett fribrev är och tipsar om hur du bäst förvaltar dem.
Tjänstepensionsuttag - hur gör man?
Vi guidar dig genom hur du kan ta ut din tjänstepension för att skapa bra förutsättningar för din framtid.
Vill du veta mer?
Har du frågor eller vill veta mer om Movestic och vad vi erbjuder? Hör gärna av dig till oss på 08-120 39 320 eller kund@movestic.se