Frågor och bokning pensionsrådgivning

Få personlig hjälp av våra rådgivare, en individuell handlingsplan, placeringsråd utifrån dina sparpreferenser och hjälp att se över ditt försäkringsskydd.

Inte kund? Bli kund hos Movestic genom att flytta tjänstepension till oss eller starta ett privat pensionssparande.

Så går ett rådgivningsmöte till

Ett rådgivningsgmöte tar 45 till 60 minuter och du träffar någon av våra pensionsexperter fysiskt eller digitalt via Microsoft Teams. 

För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt behöver vi få en helhetsbild av din livssituation och ekonomi. Innan ditt rådgivninsgmöte hos oss behöver du ge oss tillåtelse att hämta information om ditt pensionssparande digitalt via fullmaktskollen

Du behöver också dela med dig av information om ekonomi och livssituation via ett digitalt formulär som du får tillgång till i samband med bokning. Alla personuppgifter behandlas enligt vår dataskyddspolicy.

Vill du boka rådgivning, boka direkt här

Tjänstepensionsuttag - hur gör man?
Vi guidar dig genom hur du kan ta ut din tjänstepension för att skapa bra förutsättningar för din framtid.
Flytta tidigare pensionssparande
Har du haft flera anställningar genom åren? Då har du säkert en eller kanske flera tjänstepensioner som lagts i fribrev. Vi reder ut vad ett fribrev är och tipsar om hur du bäst förvaltar dem.
Hur mycket ska man spara?
Hur mycket pengar du "behöver" när du slutar jobba beror på flera faktorer. Vi listar fyra saker du själv kan tänka på!
Till Lexly
Kostnadsfri juridisk rådgivning
Behöver du ordna ett testamente, se över framtidsfullmakter eller ska du hjälpa till med ett bostadsköp? Vi samarbetar med Lexly för kostnadsfri juridisk rådgivning.
Vill du veta mer?
Har du frågor eller vill veta mer om Movestic och vad vi erbjuder? Hör gärna av dig till oss på 08-120 39 320 eller kund@movestic.se