Robert Edberg ny Chef för Distribution och Försäljning på Movestic

Robert Edberg, har utsetts till Chef för Distribution och Försäljning på Movestic. Robert Edberg efterträder Michael Gunnarsson som i samband med detta lämnar sitt långvariga konsultuppdrag på Movestic.

Robert Edberg.jpg

Robert har en lång erfarenhet från försäkrings- och förmedlarbranschen och har bland annat tidigare varit vd för Hjerta och för Svensk Handel Fondförsäkring, samt suttit i styrelsen för SFM (Svenska Försäkringsförmedlares Förening).

– Robert Edberg har omfattande kunskap från såväl försäkringsmarknaden som helhet som distributionsledet med erfarenhet från att både bygga och förändra verksamheter. Speciellt värdefull är hans djupa insikt om den förmedlade kanalen, en viktig kanal för oss där vi vill vara med och hitta framtidens lösningar för att möta nya krav från kunderna, säger Linnéa Ecorcheville, vd för Movestic Liv & Pension.

Robert Edberg har sedan i somras haft ett uppdrag på Movestic som affärsutvecklare med fokus på att utveckla erbjudandet i den förmedlade kanalen.

– Det har varit väldigt roligt att komma in på Movestic. Ett bolag som gjort en av de största omvandlingarna jag sett i vår bransch, med bibehållet fokus på kärnaffären. Transformationstakten är fortsatt hög och jag hoppas kunna bidra till att utveckla både existerande och nya försäljningskanaler, säger Robert Edberg.

Robert Edberg tillträder den 16 mars 2020.

Helena Olsson
PR & KOMMUNIKATION

Helena Olsson

+46-70 449 92 00