Marit Bø Bornstein ny Head of Operations på Movestic

Marit Bø Bornstein, har rekryterats till pensionsbolaget Movestic för rollen som Head of Operations.

Marit har lång erfarenhet från bank och försäkring med tidigare roller inom affärsutveckling och IT på bland annat Collectum och Länsförsäkringar. Det senaste året har Marit arbetat som egenkonsult inom affärsutveckling med en roll inom bank och dessförinnan var Marit VD för Invidem.

– Jag är mycket glad över att välkomna Marit till Movestic och rollen som Head of Operations, säger Sara Lindberg, VD för Movestic. Med sin breda erfarenhet blir hon ett välkommet tillskott i arbetet med att fortsätta utveckla vår affär, våra processer och erbjudandet till våra kunder och partners.

Marit Bø Bornstein startar sin tjänst på Movestic efter sommaren och ersätter Sara Lindberg som i slutet av 2023 utsågs till VD för Movestic.

 

Marit Bo Bornstein (kopia).jpg

På bild: Marit Bø Bornstein, Head of Operations, Movestic
Foto: Katarina Dalunde

 

För ytterligare information
Helena Olsson
Chef Kommunikation & Varumärke
Helena.olsson@movestic.se
070-4499200

 

Om Movestic Liv och Pension

Movestic är ett pensionsbolag som tillhandahåller individanpassad tjänstepension, privat pensionssparande och försäkringsskydd inom liv och hälsa. Movestic är bland annat valbart för tjänstepension SAF-LO. Företaget har huvudkontor i Stockholm, grundades år 2000 och ägs idag av det brittiska börsnoterade bolaget Chesnara Plc. Chesnara är ett investmentbolag med fokus på att långsiktigt äga och utveckla europeiska försäkringsbolag. För mer information besök hemsidorna www.movestic.se och www.chesnara.co.uk