Michael Gunnarsson återvänder till Movestic

Michael Gunnarsson, tidigare VD för Movestic Liv & Pension, återvänder till bolaget som chef för affärsområdet Sparande & Pension.

 Jag är väldigt glad över att presentera Michael Gunnarsson som chef för affärsområdet Sparande & Pension. Michaels kunskap om företaget och breda kompetens inom, såväl digitalisering som fonder, pension och sparande, blir en stor tillgång i det förändringsarbete vi för närvarande genomför, säger Linnéa Ecorcheville, vd för Movestic Liv & Pension.

Michael Gunnarsson var anställd på Movestic under åren 2009–2012 som vice vd och vd. Han lämnade företaget 2012 för en position som vd för ODIN Fonder. Sedan 2015 har Michael Gunnarsson arbetat i eget konsultbolag, samt innehavt ett antal styrelseposter, bland annat i Movestic Kapitalförvaltning AB.

- Det är roligt att komma tillbaka i en linjeroll på ett företag jag känner starkt för. Den utveckling som Movestic gör under den nya ledningen är väldigt intressant och en resa jag gärna vill vara med på. Movestic har sedan början av 2017 ny vd och i december 2017 köpte bolaget en investeringsrobot som ett led mot att bli digitalt ledande inom försäkring, pension och sparande, säger Michael Gunnarsson. 

Michael Gunnarsson har under våren haft ett konsultuppdrag hos Movestic och tillträder rollen som affärsområdeschef omgående.

Helena Olsson
PR & KOMMUNIKATION

Helena Olsson

+46-70 449 92 00