Fondnyheter maj 2024

2024-05-29

Ny fond på Movestics fondplattform

JPMorgan Funds - Korea Equity Fund A (acc) - EUR

Fonden är en aktiefond som strävar efter långsiktig värdetillväxt genom investeringar i koreanska aktier. I Sydkorea finns över 2000 listade bolag och fonden har innehav i 45-70 av dessa. Urvalet görs genom fundamental analys och fondens förvaltare är baserade i Seoul och i Hong Kong med nära kontakt med marknaden och bolagen.

 

Fond

ISIN

JPM Korea Equity A (acc) - EUR

LU0301637293

 

 

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Avkastningen kan också öka eller minska på grund av förändringar i valutakursen. Materialet på denna sida är endast avsedd som inspiration. Det ska inte ses som placeringsråd, placeringsrekommendationer eller placeringsanalyser från Movestic. Faktablad och informationsbroschyr för fonderna finns på movestic.se.

Fondlista
Fondlista
Vårt fondutbud består av ledande svenska och nordiska fonder i kombination med ett urval av kvalitetsfonder från världsledande fondbolag.
Har du flyttbar pension?
Samla din pension hos Movestic och få tillgång till ett utvalt fondutbud av ledande svenska och nordiska fonder i kombination med ett urval av kvalitetsfonder från världsledande förvaltare.
Spara i fonder
Månadsspara långsiktigt i fonder via en kapitalförsäkring. Det är enkelt att starta ditt sparande hos Movestic, det tar bara några minuter.