Fondnyheter december 2023

2023-12-01

Ny fond på Movestics fondplattform

Aktie-Ansvar Räntestrategi adderas till det ordinarie fondutbudet hos Movestic. Aktie-Ansvar Räntestrategi är en aktivt förvaltad, flexibel räntefond. Fonden kan anpassa sin investeringsstrategi över tid efter rådande marknadsförhållanden och har möjlighet att investera i hög och låg kreditrisk med långa eller korta löptider i Norden eller globalt. Fonden förvaltas av Maria Ljungkvist som över lång tid uppvisat mycket starka förvaltningsresultat och även förvaltar Aktie-Ansvar Avkastningsfond.

 

Fond

ISIN

Aktie-Ansvar Räntestrategi

SE0014428165

 

 

 

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Avkastningen kan också öka eller minska på grund av förändringar i valutakursen. Materialet på denna sida är endast avsedd som inspiration. Det ska inte ses som placeringsråd, placeringsrekommendationer eller placeringsanalyser från Movestic. Faktablad och informationsbroschyr för fonderna finns på movestic.se.

Har du flyttbar pension?
Samla din pension hos Movestic och få tillgång till ett utvalt fondutbud av ledande svenska och nordiska fonder i kombination med ett urval av kvalitetsfonder från världsledande förvaltare.
Fondlista
Fondlista
Vårt fondutbud består av ledande svenska och nordiska fonder i kombination med ett urval av kvalitetsfonder från världsledande fondbolag.