Tillträdande VD för Movestic Kapitalförvaltning

Anders Malcolm har utsetts till VD för Movestic Kapitalförvaltning. Anders Malcolm har varit inom Movestic-koncernen sedan 2016 och kommer närmast från en roll som ansvarig för Movestics fondverksamhet i Luxemburg.

-Vi är glada över att Anders har tackat ja till att leda Movestic Kapitalförvaltning. Hans ledarskap och erfarenhet inom kapitalförvaltning, både i Sverige och utomlands, är en stor tillgång för Movestic i den fortsatta utvecklingen av vårt utbud, säger Linnéa Ecorcheville, VD för Movestic-koncernen.

Movestic Kapitalförvaltning AB är ett helägt dotterbolag till Movestic Livförsäkring AB som förvaltar Movestics egna fonder, samt levererar analystjänster till Movestic Liv & Pension.

-Det är inspirerande att arbeta vidare inom Movestic som just nu genomgår en spännande transformation för att möta framtidens utmaningar inom sparande och pension, säger Anders Malcolm.

Anders Malcolm återvände 2016 till Sverige efter en lång internationell karriär med tidigare positioner på den tyska kapitalförvaltaren Assenagon, SEB i Luxemburg, Vontobel och JP Morgan. Anders Malcolm efterträder Henrik Nilsson från och med den 1 september.

 

Helena Olsson
PR & KOMMUNIKATION

Helena Olsson

+46-70 449 92 00