Movestic utsett till årets fondförsäkringsbolag

Söderberg & Partners har idag, i sin årliga trafikljusrapport, utsett Movestic till årets försäkringsbolag inom fondförsäkring i konkurrens med 12 andra försäkringsbolag på den svenska marknaden.

Årets fondförsäkringsbolag baseras på analys inom fem kategorier: fondselektering, utbud, hållbarhet, utbetalningsvillkor och kostnad. De olika kategorierna vägs sedan samman. Övriga nominerade till utmärkelsen årets fondförsäkringsbolag var SPP och Folksam.

– Vi är väldigt glada för utmärkelsen som följer på hårt arbete med vårt erbjudande inom tjänstepension där många delar av Movestic varit involverade. Jag vill gärna lyfta vårt försäljningsteam, vår förmedlarservice, våra produktexperter, fondanalysteamet, juridik, kommunikation och IT, säger Johan Andersson, Chef för Distribution och Försäljning, på Movestic.

I sin rapport skriver Söderberg & Partners: ”Årets fondförsäkringsbolag tilldelas Movestic till följd av höga betyg i alla fem kriterier som utvärderas i analysen. Movestic har haft goda betyg under ett antal år men utmärker sig särskilt under det gångna året. Detta till följd av förbättringar i både selekteringsbetyg och utbetalningsbetyg. Sammantaget resulterar det i att de blir årets bästa fondförsäkringsbolag.”

Trafikljusrapporten går att läsa i sin helhet här.

 

På bild:
Maria Gunnarsson Ferm, Chef för Fondanalys
Johan Andersson, Chef för Distribution och Försäljning
Tobias Prytz, Chef för Förmedlad försäljning

 

För ytterligare information
Helena Olsson, Chef Kommunikation & Varumärke
Helena.olsson@movestic.se
070-4499200

 

Om Movestic Liv och Pension

Movestic Liv & Pension är ett pensionsbolag som tillhandahåller individanpassad tjänstepension, privat pensionssparande och försäkringsskydd inom liv och hälsa. Movestic är bland annat valbart för tjänstepension ITP och SAF-LO. Företaget har huvudkontor i Stockholm, grundades år 2000 och ägs idag av det brittiska börsnoterade bolaget Chesnara Plc. För mer information besök hemsidorna www.movestic.se och www.chesnara.co.uk