Movestic i ny varumärkeskampanj – Pånyttfödelsen

Pensionsbolaget Movestic lanserar en ny varumärkeskampanj på temat Pånyttfödelse. Kampanjen bygger på den eufori och känsla av nystart som många känner när de trappar ner från arbetslivet och börjar ta ut pension.

Tre av fyra nyblivna pensionärer är mer nöjda med livet efter att de gått i pension. Speciellt uppskattas den nyfunna frihet de upplever.

- Pensionsåldern blir alltmer individuell och det är viktigt för var och en att engagera sig, men det pratas ofta om pension på ett sätt som gör att det kan kännas tungt och svårt. Med vår kampanj vill vi förmedla den positiva känsla de nyblivna pensionärerna uttrycker, och på så sätt nå och inspirera fler till att se pensionen som en nystart att se fram emot, säger Helena Olsson, Chef för Kommunikation & Varumärke på Movestic.  

Movestic gör en stor del av analys, strategi och konceptutveckling inom kommunikation inhouse, men har i framtagandet av den här kampanjen även samarbetat med produktionsbyrån Storyfire. Dessutom har ett fördjupat insiktsarbete gjorts tillsammans med Kantar.

- Movestic är fantastiska att jobba med. Vi har genom hela processen haft förmånen att tillsammans skapa denna kampanj. Många fniss på vägen. En modig kund som bjuder in och bjuder till, säger Bo Thorp, Chief Commercial Director på Storyfire och Exekutiv producent för filmen Pånyttfödelsen.

Kampanjen innehåller visuell kommunikation och insikter om hur pensionärerna ser på sina liv. Kampanjen kommer att gå under våren och bland annat synas i TV, dagspress, sociala medier, samt utomhus.

Mer om kampanjen går att läsa här. Filmerna går att se här.

 

Upplev pånyttfödelsen

 

Arbetsgrupp

Movestic:

Katarina Dalunde Eriksson, Copy, strategi, design

Anna Mollstedt, Copy, strategi, design

Pia Sandberg, Projektledare medieköp

Helena Olsson, Chef Kommunikation & Varumärke

Storyfire:

Benjamin Stolt, Creative Director

Bo Thorp, Strategi

 

För frågor, kontakta:
Helena Olsson
Chef Kommunikation & Varumärke
Helena.olsson@movestic.se
070-4499200

 

 

Helena Olsson Movestic mindre storlek.jpeg

Helena Olsson, Chef Kommunikation & Varumärke

 

 

Om Movestic

Movestic är ett pensionsbolag som tillhandahåller individanpassad tjänstepension, privat pensionssparande och försäkringsskydd inom liv och hälsa. Movestic är bland annat valbart för tjänstepension SAF-LO. Företaget har huvudkontor i Stockholm, grundades år 2000 och ägs idag av det brittiska börsnoterade bolaget Chesnara Plc. Chesnara är ett investmentbolag med fokus på att långsiktigt äga och utveckla europeiska försäkringsbolag. För mer information besök hemsidorna www.movestic.se och www.chesnara.co.uk