Movestic och Lexly inleder samarbete

Pensionsbolaget Movestic och Lexly inleder ett nytt samarbete i syfte att ge Movestics kunder enklare tillgång till juridisk rådgivning.

Lexly erbjuder juridisk rådgivning och hjälp med alla typer av juridiska tjänster för både privatpersoner och företag.

– Vi är mycket glada över att ha Movestic som ny samarbetspartner där deras kunder, både företagare och privatpersoner, erbjuds tillgång till en helhetslösning av juridiska tjänster. Genom att se till att fler får enkel tillgång till juridisk hjälp och rådgivning tryggar vi tillsammans Movestics kunder, nu och genom hela livet, säger Dennis Lauri, Head of Partnerships på Lexly

Samarbetet innebär att Movestics kunder, genom Lexly, erbjuds kostnadsfri juridisk behovsanalys och inledande juridisk rådgivning, och därefter rabatt på digitala tjänster och personlig rådgivning av en jurist. Det kan handla om alltifrån juridisk rådgivning kring arv och testamente, till vägledning om man hamnat i en konflikt eller tvist.

– För oss på Movestic är det centralt att alla våra kunder som vill får tillgång till pensionsrådgivning, oavsett om man har långt kvar till pensionen eller står redo att börja trappa ner. Genom samarbetet med Lexly, kan vi nu enkelt även ge våra kunder tillgång också till juridisk rådgivning, något vi vet många av dem efterfrågar, säger Helena Olsson, Chef Kommunikation & Varumärke på Movestic. 

 

Samarbetet inleddes i mitten av april.

 

För ytterligare information

Helena Olsson,
Chef Kommunikation & Varumärke, Movestic
Helena.olsson@movestic.se
070–4499200

 

Om Lexly

Lexly grundades 2004 och är Nordens ledande aktör inom digital juridik. Med visionen att göra juridiken tillgänglig för alla skapade Lexly, som första bolag i Europa, en skalbar plattform för juridiska tjänster. Lexly samarbetar med, och integrerar sina tjänster hos, banker, försäkringsbolag och revisionsbyråer. Med huvudkontor i Sverige finns Lexly även i Finland och Brasilien samt under varumärket LegalHero i Danmark.

 

Om Movestic Liv & Pension

Movestic Liv & Pension är ett pensionsbolag som tillhandahåller individanpassad tjänstepension, privat pensionssparande och försäkringsskydd inom liv och hälsa. Movestic är bland annat valbart för tjänstepension ITP och SAF-LO. Företaget har huvudkontor i Stockholm, grundades år 2000 och ägs idag av det brittiska börsnoterade bolaget Chesnara Plc. För mer information besök hemsidorna www.movestic.se och www.chesnara.co.uk

Vill du ha hjälp?
Om du är kund hos Movestic och inte redan har tillgång till en rådgivare, kontakta oss så hjälper vi dig.
Till Lexly
Kostnadsfri juridisk rådgivning
Behöver du ordna ett testamente, se över framtidsfullmakter eller ska du hjälpa till med ett bostadsköp? Vi samarbetar med Lexly för kostnadsfri juridisk rådgivning.
Hjälp att välja fonder
Med vår oberoende fondvalsrobot MAIA får du hjälp att välja fonder som passar dig. Du svarar på några enkla frågor och sedan tar MAIA fram ett personligt och skräddarsytt fondförslag.