Framtidens tjänstepension

För företag och medarbetare, genom hela livet.
Ansvarig för pensioner och förmåner?
För att vara med och slåss om framtidens talanger är det en hygienfaktor för arbetsgivare att erbjuda bra tjänstepension och förmåner. Här har vi samlat det ni behöver tänka på när ni gör ert val.
För dig som nystartad
Pension och försäkring är kanske inte är top of mind för dig som nystartad. Men faktum är att det varken behöver vara svårt eller ta tid. Vi har listat det viktigaste för dig att få på plats direkt.
Familjeföretagare
Som familjeföretagare hänger ofta företaget och familjen ihop. Då behöver du tänka på att både du och dina familjemedlemmar får ett bra pensionssparande och försäkringsskydd.
För dig som skalar upp
Ekonomiska förmåner är en viktig morot när vi letar ny arbetsgivare, och tjänstepensionen ses som den mest avgörande faktorn. Läs mer om vad du behöver tänka på när ditt företag växer.
Direktpension - en morot för dina anställda

Direktpension - en morot för dina anställda

Ett bra komplement för företaget som skalar upp och vill behålla kritiska nyckelpersoner. Du väljer villkoren för när pengarna betalas ut, till exempel baserat på anställningstid eller resultat.
Rådgivning & pensionsplanering med Movestic Frihet

Rådgivning & pensionsplanering med Movestic Frihet

Vi tar hand om dig och dina anställda genom hela livet. För den som har 10-15 år kvar att jobba ingår kostnadsfri pensionsrådgivning. Vi skapar en pensionsprognos och gör en handlingsplan vid behov.
Teckna själv

Vet du redan vad du vill ha?

Du kanske redan har koll på precis vad du behöver. Då tecknar du enkelt och smidigt själv vad du vill ha och signerar med BankID.

Vill du bolla något längre fram har du självklart alltid tillgång till våra licensierade rådgivare och specialister på kundservice. Bara ett samtal eller mail bort.

 

Teckna tjänstepension

Prata tjänstepension med anställda
Håll fokus på en av de viktigaste löneförmånerna, tjänstepensionen! Vi guidar dig hur du kan prata pension med dina anställda.
Varför tjänstepension?
9 av 10 tycker att en bra tjänstepension är avgörande när de väljer ny arbetsgivare. En tjänstepensionslösning innehåller dessutom ekonomiskt skydd vid sjukdom och inkomstbortfall.
Vårt utbud av fonder
Vi väljer fonder med omsorg för att kunna erbjuda ett brett och hållbart utbud av svenska och internationella fonder. Varje år hållbarhetsutvärderar vi fonderna på vår plattform.
Teckna själv
Vet du redan vad du behöver i form av sparande och försäkring? Här kan du teckna själv på några minuter. Snabbt och smidigt för dig som är egen- eller småföretagare.
Kort om Movestic

Vårt erbjudande

Movestic erbjuder produkter och tjänster som, så långt det är möjligt, ska kunna anpassas efter individuella preferenser och förutsättningar. Allt för att hjälpa våra kunder att få den bästa finansiella framtiden baserat på den egna situationen.

Innovation

Innovation i vår bransch handlar både om att ta fram nya produkter och tjänster och om ny teknik. Vi ser stora möjligheter att skapa ökad kundnytta och individanpassade tjänster. Vi har börjat den resan genom att erbjuda vår fondrobot MAIA.

Rådgivning 

Vi tror att återkommande finansiell rådgivning ökar sannolikheten för en bra planerad ekonomisk framtid. Vi erbjuder därför våra produkter och tjänster i kombination med rådgivning, via licensierade förmedlare eller via digitala tjänster.

Våra ägare

Movestic grundades som en del i Kinnevikskoncernen, men ägs idag av brittiska börsnoterade Chesnara plc. En koncern som äger försäkringsbolag på flera europeiska marknader.

Tjänstepension till mitt företag
Tjänstepensionslösningar som passar ditt företag oavsett verksamhet eller antal anställda. Låt oss tillsammans ta fram en plan för ert pensionssparande.