Nya chefer inom Distribution & Försäljning hos Movestic

Pressmeddelande 18 maj 2022

Johan Andersson, i dag Teamledare för Förmedlad försäljning och Försäljningschef Region syd har utsetts till ny Chef för Distribution & Försäljning hos Movestic.

 

Johan Andersson, som erbjudits rollen efter en omfattande rekryteringsprocess, har varit på Movestic sedan 2010, och har dessförinnan erfarenhet från Söderberg & Partners, Kaupthing Pension Consulting, Skandia och Försäkringshuset Amb & Co. Johan Andersson ersätter Robert Edberg.

 

Tobias Prytz har utsetts till Chef för Förmedlad försäljning. Tobias är idag Försäljningschef Region norr och arbetar även med utvecklingen av digitala tjänster. Han har varit på Movestic sedan 2015 och var dessförinnan på SEB.

 

— Jag är mycket glad över att båda har tackat ja till att axla nya roller inom vår försäljningsorganisation. Båda två representerar hög kunskap om vår marknad och god insikt om de utmaningar och möjligheter vi står inför, i kombination med att de båda också har ett omfattande kontaktnät bland våra distributörer. Sammantaget viktiga kompetenser för att ta oss till nästa nivå, säger Linnéa Ecorcheville, VD för Movestic.

 

Movestics distribution sker idag via försäkringsförmedlare, partners, valcentral, och direkt till företag digitalt eller via upphandling.

 

För mer information, kontakta:

Helena Olsson, Chef Kommunikation & Varumärke, Movestic
Tel: 070-4499200
helena.olsson@movestic.se

 

Om Movestic

Movestic Liv & Pension är ett pensionsbolag som tillhandahåller individanpassat pensionssparande inom tjänstepension och privat sparande, samt försäkringar för livet och hälsan. Inom tjänstepension är Movestic bland annat valbart för tjänstepension ITP och SAF-LO. Företaget har huvudkontor i Stockholm, grundades år 2000 av Kinnevik och ägs idag av den brittiska försäkringskoncernen Chesnara Plc. För mer information besök www.movestic.se.

Vill du ha hjälp?
Om du är kund hos Movestic och inte redan har tillgång till en rådgivare, kontakta oss så hjälper vi dig.
Fondlista
Fondlista
Vårt fondutbud består av ledande svenska och nordiska fonder i kombination med ett urval av kvalitetsfonder från världsledande fondbolag.
Hållbarhet och fondutvärdering
Vi tror på att ansvarsfulla investeringar tillför långsiktiga värden för fondsparare.