Företag Privat

Aron Anderson och Staffan tipsar om träning och sparande i Spar-PT

Både sparande och hälsa lönar sig på sikt, men kan kännas motiga att ta tag i här och nu. Webbserien Spar-PT inspirerar till att komma igång med två viktiga förutsättningar för att du ska hålla i längden.

Avsnitt 1: Staffan går på hälsotest

I första avsnittet av Spar-PT visar Staffan hur illa det egentligen är ställt med hans hälsa och försöker få Aron att tro på pensionsparande. Aron ger oväntade tips på hur Staffan kan börja ta tag i sin hälsa.

Avsnitt 2: Vad har hamburgare med pension att göra?

Aron har kollat på vad Staffan äter under en månad och resultatet är inte så hälsosamt som Staffan tror. Aron får en aha-upplevelse när Staffan förklarar pensionens delar med hjälp av en hamburgare.

Avsnitt 3: Vikten av målbilder

Aron och Staffan pratar om målbilder och verktyg för att hålla motivationen uppe längs vägen. Aron drömmer om en ålderdom som ekonomiskt oberoende och Staffan delar med sig av vad han menar är den säkraste vägen dit.


Läs mer om hur du kommer igång

Aron tipsar om hur du sätter mål

Läs mer

Staffans råd för att få koll på pensionen

Läs mer

Tips från pensionärerna

Läs mer

Bör vi sluta äta kolhydrater

Läs mer

Henrik Fexeus: 4 framgångstips för att nå dina mål

Läs mer

Jämställd pension: Har du koll på de vanligaste fällorna?

Läs mer

Bästa fonden är den som ger mest avkastning

Läs mer

Fem misstag som pensionssparare gör

Läs mer

Läge för guld eller vin i ditt sparande?

Läs mer

Behöver du spara till ditt barn?

Läs mer

Pensionssparandets 10 budord

Läs mer

Om Spar-PT

Som försäkringsbolag ser vi vikten av att du tar hand om dig, både idag och i framtiden. Det behöver inte vara så svårt att ta de första stegen till en sundare livsstil, både för hälsan och plånboken. Movestics webbserie Spar-PT vill hjälpa dig att komma igång med två viktiga förutsättningar för att du ska må bra i framtiden.

Vilka är Movestic?

Hos Movestic kan du spara och försäkra dig. Läs mer om våra erbjudanden inom pension och sparande och försäkring. Vill du bli kund? Kontakta din försäkringsförmedlare eller hör av dig till oss så ger vi förslag på förmedlare som finns där du bor. 

Aron Anderson och Barncancerfonden

Movestic samarbetar sedan 2015 med äventyraren och föreläsaren Aron Anderson som är ambassadör för Barncancerfonden. När Aron Anderson var sju år drabbades han av cancer i ländryggen och efter ett drygt år med cellgifts- och strålbehandling opererades han och hamnade i rullstol. Istället för att se hinder såg Aron möjligheter. I bagaget har han nu otaliga medaljer i friidrott, deltagande i Paralympics och nyligen besteg han världens högsta fristående berg Kilimanjaro – allt för att samla in pengar till Barncancerfonden.

Var med i kampen mot barncancer

Var med och hjälp fler barn att få uppleva en ljusare framtid. Stötta vår insamling till Barncancerfonden.

jag vill bidra