Flytta tjänstepension ITP

Flytta och samla ditt ITP-kapital

Du som har tjänstepension ITP har möjlighet att flytta och samla intjänade pensionspengar från tidigare arbetsgivare till ett annat pensionsbolag. Du kan också flytta en pågående ITP-inbetalning så framtida inbetalningar görs till det nya bolaget. 

Så gör du, flytta och samla din ITP

  1. Logga in på collectum.se och få en överblick av din ITP
  2. Se vad du kan flytta
  3. Välj bolag och placeringsform

Movestics erbjudande för ITP

Movestic erbjuder fondförsäkring för ITP. Vårt fondutbud består av 16 olika fonder från externa fondbolag. Du väljer fritt bland fonderna. Om du inte själv väljer fonder placeras dina pengar automatiskt i vår entrélösning

  • Externa fonder från några av marknadens mest välkända fondförvaltare till rabatterat pris
  • Fondutbud med stor variation, olika risknivå och hög rating hos Morningstar samt god historisk avkastning
  • Entrélösning med låg avgift anpassad för pensionssparande

Välj Movestic hos Collectum

bild

Flytta tjänstepension som inte är ITP?

Har du tjänstepension som inte omfattas av kollektivavtalet ITP? Då har du möjlighet att flytta och samla din pension hos Movestic och få 1,5 % i boost på ditt inflyttade kapital. Vi ersätter dig för flyttavgiften, du får 0 kronor i avgift och tillgång till hela vårt kvalitativa och utvärderade fondutbud.
Tjänstepension hos Movestic
ITP hos Movestic
Din pension - ditt val. Välj hur din tjänstepension ITP ska placeras och påverka din framtida pension. Ta del av Movestics erbjudande för ITP.
Fonder itp
Fondutbud ITP
Movestic erbjuder ett utvalt, hållbart och rabatterat fondutbud till dig som har tjänstepension ITP. Fonderna har hög rating hos Morningstar och bra historisk avkastning.
Entrélösning movestic
Enkelt och hållbart med Movestics entrélösning
Vi erbjuder en hållbar entrélösning har 0 kronor i årlig avgift, rabatterad fondavgift och anpassas efter dig och din ålder.
ITP 1 eller ITP 2?
Vilken tjänstepension har du?
Tjänstepension ITP är en kollektivavtalad tjänstepensionslösning för privatanställda tjänstemän. Du kan ha din tjänstepension i avtalet ITP 1 eller ITP 2.

ITP är en del av ett kollektivavtal mellan Svenskt Näringsliv och PTK. Informationen gäller för avtal från och med 2018-10-01. För äldre försäkringar – logga in och se vad som gäller för dig.

Vill du veta mer?
Har du frågor eller vill veta mer om Movestic och vad vi erbjuder? Hör gärna av dig till oss på 08-120 39 320 eller maila till kund@movestic.se.