Flytta tjänstepension ITP

Flytta och samla ditt ITP-kapital

Du som har tjänstepension ITP har möjlighet att flytta och samla intjänade tjänstepensionspengar från tidigare arbetsgivare till ett annat pensionsbolag.

Du kan också flytta en pågående ITP-inbetalning så framtida inbetalningar görs till det nya bolaget. När du flyttar ITP till Movestic får du ta del av vårt erbjudande med rabatterade fondavgifter för hela ditt kapital!

  • Logga in på collectum.se och få en överblick av din ITP
  • Se vad du kan flytta
  • Välj Movestic

Collectum

Vårt erbjudande för ITP

Movestic erbjuder ett utvalt och rabatterat fondutbud till dig som har tjänstepension ITP.

Vi har elva valbara fonder som alla erbjuds till ett rabatterat pris. Fondavgifterna varierar mellan 0,10 och 0,75 procent. Du väljer fritt bland fonderna. Om du inte själv väljer fonder placeras dina pengar automatiskt i vår entrélösning

  • Rabatterat fondutbud
  • 0 kronor i årlig avgift, kapitalavgift och flyttavgift
  • Hållbar entrélösning
  • Utvalda fonder med hög rating hos Morningstar och bra historisk avkastning
bild

Flytta tjänstepension som inte är ITP?

Har du tjänstepension som inte omfattas av kollektivavtalet ITP har du möjlighet att flytta den till oss med Movestic Mervärde. Vi ersätter dig för flyttavgiften, du får 0 kronor i avgift och tillgång till vårt kvalitativa och utvärderade fondutbud.
Tjänstepension hos Movestic
ITP hos Movestic
Din pension - ditt val. Välj hur din tjänstepension ITP ska placeras och påverka din framtida pension. Ta del av Movestics erbjudande för ITP.
Fonder itp
Fondutbud ITP
Movestic erbjuder ett utvalt, hållbart och rabatterat fondutbud till dig som har tjänstepension ITP. Fonderna har hög rating hos Morningstar och bra historisk avkastning.
Entrélösning movestic
Enkelt och hållbart med Movestics entrélösning
Vi erbjuder en hållbar entrélösning har 0 kronor i årlig avgift, rabatterad fondavgift och anpassas efter dig och din ålder.
ITP 1 eller ITP 2?
Vilken tjänstepension har du?
Tjänstepension ITP är en kollektivavtalad tjänstepensionslösning för privatanställda tjänstemän. Du kan ha din tjänstepension i avtalet ITP 1 eller ITP 2.

ITP är en del av ett kollektivavtal mellan Svenskt Näringsliv och PTK. Informationen gäller för avtal från och med 2018-10-01. För äldre försäkringar – logga in och se vad som gäller för dig.

Vill du veta mer?
Har du frågor eller vill veta mer om Movestic och vad vi erbjuder. Hör gärna av dig till oss på 08-120 39 320 eller maila till kund@movestic.se.