Kvinna som tar en paus på en solig brygga.

Pension på nästa nivå

Vi på Movestic tror på lösningar som förenklar vägen till en bra pension, oavsett var i livet du befinner dig. Välkommen till Movestic!

Boosta din pension med Movestic Mervärde

Movestic Mervärde ger dig en extra pensionsboost! Flytta din tjänstepension till oss, vi har inga kapitalavgifter eller årliga avgifter på ditt sparande. Du får tillgång till ett fondutbud som är kvalitativt, utvärderat och hållbart samt tjänster som underlättar, till exempel MAIA och Uttagsplaneraren. Dessutom 0 kr i flyttavgift!

Grön nordisk skog

Hållbarhet och fondutvärdering

Vi erbjuder ansvarsfulla investeringar som bidrar till långsiktiga värden för våra fondsparare.

Genom att fokusera på hållbarhetsfrågor som miljö, affärsetik, mänskliga rättigheter har vi integrerat hållbarhet som en central del i vår investeringsanalys.

Läs mer om hur vi arbetar med vår fondutvärdering.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete.

Ta del av vår hållbarhetssammanställning.

En sjukförsäkring med individen i fokus

Att ge sina anställda ett tryggt och hållbart arbetsliv är viktigt. Ett sätt att göra det är att erbjuda tjänstepension med sjukförsäkring.

Movestics pensionsplan innehåller sjukförsäkringen Må väl, en försäkring som stöttar anställda vid risk för stressrelaterad ohälsa, sjukskrivning och vid återgång till arbete. Läs mer om vår sjukförsäkring Må väl och vår tjänstepensionsplan som du dessutom kan teckna själv.

 

Vårt Tjänstepensionserbjudande 

En glad man som sitter på en balkong
Om det otänkbara händer
En livförsäkring ger ekonomisk trygghet till dina kära om det otänkbara skulle hända dig. Hos Movestic kan du skaffa en livförsäkring utifrån dina behov.
Fondlista
Fondlista
Vårt fondutbud består av ledande svenska och nordiska fonder i kombination med ett urval av kvalitetsfonder från världsledande fondbolag.
ITP
ITP med Movestic
Är du privatanställd tjänsteman i ett företag med kollektivavtal? Då tillhör du ITP! Du kan påverka din framtida pension genom att själv välja hur du vill placera din tjänstepension.
uttagsplaneraren
Enkel pensionsutbetalning
När du ska planera din pensionsutbetalning från Movestic kan du använda dig av vår uttagsplanerare.
Movestic Liv & Pension

Ditt val för pension, sparande och försäkringar för livet och hälsan

Att spara privat och att arbetsgivaren sparar till din pension blir allt viktigare för att få en bra inkomst som pensionär. Vi hjälper dig att hitta det sparande och det försäkringsskydd för livet och hälsan som passar bäst utifrån vem du är och hur du har valt att leva.

Vill du påverka din pension och hur mycket du får att leva på som pensionär behöver du engagera dig (lagom mycket). Hur vi väljer att leva och arbeta är olika från person till person och därför behöver vi anpassa vårt sparande och våra försäkringar efter just våra egna val. Hur vi lever och arbetar förändras också genom livet, därför behöver vi med jämna mellanrum se över hur vi sparar, hur vår arbetsgivare sparar åt oss och vilka försäkringar vi har för livet och hälsan om något oväntat skulle hända. Det är därför vi på Movestic finns, vi vill hjälpa dig till ett personligt anpassat sparande, oavsett om du är kollektivansluten, entreprenör eller någonstans mittemellan.

Vill du veta mer?
Har du frågor eller vill veta mer om Movestic och vad vi erbjuder. Hör gärna av dig till oss på 08-120 39 320 eller maila till kund@movestic.se