Kvinna som tar en paus på en solig brygga.

Pension på nästa nivå

Vi på Movestic tror på lösningar som förenklar vägen till en bra pension, oavsett var i livet du befinner dig. Välkommen till Movestic!

Om det otänkbara sker.

En livförsäkring ger ekonomisk trygghet till dina kära om det otänkbara skulle hända dig. Hos Movestic kan du skaffa en livförsäkring utifrån dina behov.
Mamma som sitter i ett leksakstält och läser bok för sina två döttrar
maia
Fondvalsrobot
Vår robot MAIA hjälper dig och dina medarbetare till ett pensionssparande med lagom risk anpassat efter dina förutsättningar. MAIA ingår utan kostnad när du tecknar Movestic Tjänstepension Direkt.
Movestic Avancera
Mer om Movestic Avancera
Movestic Avancera är i grunden en fond med en global exponering i olika tillgångar.
ITP
ITP med Movestic
Är du privatanställd tjänsteman i ett företag med kollektivavtal? Då tillhör du ITP! Du kan påverka din framtida pension genom att själv välja hur du vill placera din tjänstepension.
uttagsplaneraren
Enkel pensionsutbetalning
När du ska planera din pensionsutbetalning från Movestic kan du använda dig av vår uttagsplanerare.
Movestic Liv & Pension

Ditt val för pension, sparande och försäkringar för livet och hälsan

Att spara privat och att arbetsgivaren sparar till din pension blir allt viktigare för att få en bra inkomst som pensionär. Vi hjälper dig att hitta det sparande och det försäkringsskydd för livet och hälsan som passar bäst utifrån vem du är och hur du har valt att leva.

Vill du påverka din pension och hur mycket du får att leva på som pensionär behöver du engagera dig (lagom mycket). Hur vi väljer att leva och arbeta är olika från person till person och därför behöver vi anpassa vårt sparande och våra försäkringar efter just våra egna val. Hur vi lever och arbetar förändras också genom livet, därför behöver vi med jämna mellanrum se över hur vi sparar, hur vår arbetsgivare sparar åt oss och vilka försäkringar vi har för livet och hälsan om något oväntat skulle hända. Det är därför vi på Movestic finns, vi vill hjälpa dig till ett personligt anpassat sparande, oavsett om du är kollektivansluten, entreprenör eller någonstans mittemellan.

Fondutbud
Movestics fondutbud
Vi har ett brett utbud av fonder från olika förvaltare. I fondlistan kan du sortera och se mer info om våra fonder.