Vintereftermiddag ute med sol och en kvinna som formar sina händer som ett hjärta mot solljuset.

Pension på nästa nivå

Vi på Movestic tror på lösningar som förenklar vägen till en bra pension, oavsett var i livet du befinner dig. Välkommen till Movestic!

Om det otänkbara sker.

En livförsäkring ger ekonomisk trygghet till dina kära om det otänkbara skulle hända dig. Hos Movestic kan du skaffa en livförsäkring utifrån dina behov.
Mamma som sitter i ett leksakstält och läser bok för sina två döttrar
Hållbara fonder
Varje år gör vi på Movestic en hållbarhetsutvärdering av det fondutbud vi erbjuder. Resultatet presenteras i vår årliga Hållbarhetssammanställning som nu är publicerad. 8 av 10 fonder får grönt ljus!
Fondlista
Fondlista
Vårt fondutbud består av ledande svenska och nordiska fonder i kombination med ett urval av kvalitetsfonder från världsledande förvaltare.
ITP
ITP med Movestic
Är du privatanställd tjänsteman i ett företag med kollektivavtal? Då tillhör du ITP! Du kan påverka din framtida pension genom att själv välja hur du vill placera din tjänstepension.
uttagsplaneraren
Enkel pensionsutbetalning
När du ska planera din pensionsutbetalning från Movestic kan du använda dig av vår uttagsplanerare.
Movestic Liv & Pension

Ditt val för pension, sparande och försäkringar för livet och hälsan

Att spara privat och att arbetsgivaren sparar till din pension blir allt viktigare för att få en bra inkomst som pensionär. Vi hjälper dig att hitta det sparande och det försäkringsskydd för livet och hälsan som passar bäst utifrån vem du är och hur du har valt att leva.

Vill du påverka din pension och hur mycket du får att leva på som pensionär behöver du engagera dig (lagom mycket). Hur vi väljer att leva och arbeta är olika från person till person och därför behöver vi anpassa vårt sparande och våra försäkringar efter just våra egna val. Hur vi lever och arbetar förändras också genom livet, därför behöver vi med jämna mellanrum se över hur vi sparar, hur vår arbetsgivare sparar åt oss och vilka försäkringar vi har för livet och hälsan om något oväntat skulle hända. Det är därför vi på Movestic finns, vi vill hjälpa dig till ett personligt anpassat sparande, oavsett om du är kollektivansluten, entreprenör eller någonstans mittemellan.

Vill du veta mer?
Har du frågor eller vill veta mer om Movestic och vad vi erbjuder. Hör gärna av dig till oss på 08-120 39 320 eller maila till kund@movestic.se