Pension på nästa nivå

Vi tror på lösningar som förenklar vägen till en bra pension, oavsett var i livet du befinner dig. Välkommen till Movestic!
Spara i fonder
Månadsspara långsiktigt i fonder via en kapitalförsäkring. Det är enkelt att starta ditt sparande hos Movestic, det tar bara några minuter.
Livförsäkring
Har du tänkt på vad som händer om du eller din partner skulle gå bort? En livförsäkring ger ökad ekonomisk trygghet för efterlevande om det otänkbara inträffar.
Fondlista
Vår fondplattform innehåller ett brett utbud av svenska och internationella fonder. Vi hållbarhetsutvärderar fonderna löpande, bland annat med fokus på klimat, miljö och mänskliga rättigheter.
Boosta pensionen
Ett förmånligt sätt att boosta pensionen är löneväxling. Med löneväxlingskalkylatorn kan du ta reda på om det är ett bra sätt för dig att spara.

Pånyttfödelse?

Vi föds inte på nytt när vi går i pension. Men det är en nystart många ser fram emot.

Tre av fyra nyblivna pensionärer är mer nöjda med livet än innan. På topplistan: frihet, mindre stress och mer tid till hobbies, familj och resor. Utforska vad sveriges pensionärer ger för råd till dagens unga.

Nystarten

Hur och när vill du gå i pension?

Hur och när vill du gå i pension?

Har du börjat att fundera på att sluta jobba? Eller känner du dig redo att trappa ner så snart som möjligt? Oavsett var i livet du befinner dig kan du pensionsplanera tillsammans med oss.
Pension och förmåner för framtidens arbetsgivare

Pension och förmåner för framtidens arbetsgivare

Movestic stöttar ditt företags unika tillväxtresa genom tjänstepension, förmåner och personlig rådgivning.

Om Movestic

Med spetskompetens inom pension erbjuder Movestic ett brett sortiment av innovativa spar- och försäkringslösningar. I utbudet finns både depå- och fondförsäkring inom tjänstepension och långsiktigt sparande, samt försäkringar inom liv och hälsa. Allt för att våra kunder ska få ett tryggt och framgångsrikt sparande.

 

Mer om oss

Om Movestic
Vill du veta mer?
Har du frågor eller vill veta mer om Movestic och vad vi erbjuder? Hör gärna av dig till oss på 08-120 39 320 eller kund@movestic.se