Spargrisen

Pension på nästa nivå

Uppgradera ditt pensionssparande till nästa nivå utifrån din situation idag och dina drömmar. Få hjälp att göra egna val som passar dina förutsättningar för en bättre tillvaro och en bättre framtida pension. Välkommen till Movestic!
Movestic Liv & Pension

Ditt val för pension, sparande och försäkringar för livet och hälsan

Att spara privat och att arbetsgivaren sparar till din pension blir allt viktigare för att få en bra inkomst som pensionär. Vi hjälper dig att hitta det sparande och det försäkringsskydd för livet och hälsan som passar bäst utifrån vem du är och hur du har valt att leva.

Vill du påverka din pension och hur mycket du får att leva på som pensionär behöver du engagera dig (lagom mycket). Hur vi väljer att leva och arbeta är olika från person till person och därför behöver vi anpassa vårt sparande och våra försäkringar efter just våra egna val. Hur vi lever och arbetar förändras också genom livet, därför behöver vi med jämna mellanrum se över hur vi sparar, hur vår arbetsgivare sparar åt oss och vilka försäkringar vi har för livet och hälsan om något oväntat skulle hända. Det är därför vi på Movestic finns, vi vill hjälpa dig till ett personligt anpassat sparande, oavsett om du är kollektivansluten, entreprenör eller någonstans mittemellan.

Oro corona
Corona och börsen
Just nu reagerar världens marknader på spridningen av Corona-viruset och oron för effekterna på kort och lång sikt är stor. Movestics investeringsdirektör Stefan Klohammar resonerar kring frågorna.
ITP
ITP med Movestic
Är du privatanställd tjänsteman i ett företag med kollektivavtal? Då tillhör du ITP! Du kan påverka din framtida pension genom att själv välja hur du vill placera din tjänstepension.
Movestic Avancera
Undviker du gärna risk i ditt sparande? Sparar du långsiktigt på sparkonto, trots att du vet att aktier ger bättre avkastning på lång sikt? Då kan Movestic Avancera vara ett alternativ för dig!
uttagsplaneraren
Enkel utbetalning av din pension
Närmar du dig pension? Då är det dags att börja planera för hur du ska ta ut dina pensionspengar. Vi hjälper dig!
Fondutbud
Movestics fondutbud
Vi har ett brett utbud av fonder från olika förvaltare. I fondlistan kan du sortera och se mer info om våra fonder.