Rysslands invasion av Ukraina påverkar viss fondhandel. Läs den senaste informationen här.

X

Pension på nästa nivå

Vi på Movestic tror på lösningar som förenklar vägen till en bra pension, oavsett var i livet du befinner dig. Välkommen till Movestic!
Spara i fonder
Månadsspara långsiktigt med fonder i en kapitalförsäkring. Det är enkelt att komma igång - teckna digitalt med BankID på bara några minuter.
Livförsäkring
Har du tänkt på vad som händer om du eller din partner skulle gå bort? En livförsäkring kan ge ökad ekonomisk trygghet för efterlevande om det otänkbara inträffar.
Vårt fondutbud
Vi väljer fonder med omsorg för att kunna erbjuda ett brett och hållbart utbud av svenska och internationella fonder. Varje år hållbarhetsutvärderar vi fonderna på vår plattform.
Hur mycket ska jag spara?
Vad skulle 500 kronor i månadssparande kunna ge dig efter 10 år? Testa själv med vår sparplanerare.
Hur ser framtidens pension och arbetsmarknad ut?

Hur ser framtidens pension och arbetsmarknad ut?

Dagens pensionssystem togs fram på 1900-talet. Har vi fortfarande samma behov nu som då? Vi frågade 2 000 svenskar och tog hjälp av fyra experter för att ta reda på fakta.
Redo för pension? Boka rådgivning hos oss!

Redo för pension? Boka rådgivning hos oss!

Oavsett om du bara börjat att fundera på att sluta jobba eller om du vet att du vill trappa ner så snart som möjligt så kan du pensionsplanera tillsammans med oss!

Om Movestic

Med spetskompetens inom pension erbjuder Movestic ett brett sortiment av innovativa spar- och försäkringslösningar. I utbudet finns både depå- och fondförsäkring inom tjänstepension och långsiktigt sparande, samt försäkringar inom liv och hälsa. Allt för att våra kunder ska få ett tryggt, hållbart och framgångsrikt sparande.

 

Mer om oss

Om Movestic
Vill du veta mer?
Har du frågor eller vill veta mer om Movestic och vad vi erbjuder. Hör gärna av dig till oss på 08-120 39 320 eller maila till kund@movestic.se