Pension på nästa nivå

Vi tror på lösningar som förenklar vägen till en bra pension, oavsett var i livet du befinner dig. Välkommen till Movestic!
Spara i fonder
Månadsspara långsiktigt i fonder via en kapitalförsäkring. Det är enkelt att starta ditt sparande hos Movestic, det tar bara några minuter.
Livförsäkring
Har du tänkt på vad som händer om du eller din partner skulle gå bort? En livförsäkring ger ökad ekonomisk trygghet för efterlevande om det otänkbara inträffar.
Fondlista
Vår fondplattform innehåller ett brett och hållbart utbud av svenska och internationella fonder. Varje år hållbarhetsutvärderar vi fonderna på vår plattform.
Hur mycket ska jag spara?
Vad skulle 500 kronor i månadssparande kunna ge dig efter 10 år? Testa själv med vår sparplanerare.
Flytta pension Movestic

"Jag sparar det på disketten"

Var du med på den här tiden? Nu kan du äntligen flytta din gamla tjänstepension och få bättre villkor. Flytta tjänstepension till Movestic och får kostnadsfri pensionsrådgivning och Pensionsboost på ditt inflyttade kapital.

 

Undersök flyttbar pension

Hur och när vill du gå i pension?

Hur och när vill du gå i pension?

Har du börjat att fundera på att sluta jobba? Eller känner du dig redo att trappa ner så snart som möjligt? Oavsett var i livet du befinner dig kan du pensionsplanera tillsammans med oss.
Gör ett aktivt val för din tjänstepension ITP

Gör ett aktivt val för din tjänstepension ITP

Oavsett om du har ITP från din nuvarande arbetsgivare, eller har haft det tidigare kan du själv välja hur och var du vill att ditt pensionskapital ska placeras. Välj Movestic idag!

Om Movestic

Med spetskompetens inom pension erbjuder Movestic ett brett sortiment av innovativa spar- och försäkringslösningar. I utbudet finns både depå- och fondförsäkring inom tjänstepension och långsiktigt sparande, samt försäkringar inom liv och hälsa. Allt för att våra kunder ska få ett tryggt, hållbart och framgångsrikt sparande.

 

Mer om oss

Om Movestic
Vill du veta mer?
Har du frågor eller vill veta mer om Movestic och vad vi erbjuder? Hör gärna av dig till oss på 08-120 39 320 eller kund@movestic.se