Företag Privat

Familjepaket

Försäkringspaketet Familj är till för dig som vill ha ett bra skydd till hela familjen. Försäkringspaketet innehåller olycksfallsförsäkring, livförsäkring och barnolycksfallsförsäkring.

Är du intresserad av att köpa försäkringen?
Kontakta oss på 08-120 393 20 eller mejla till kund@movestic.se

Skyddar ditt barn

Med en barnolycksfallsförsäkring får du ersättning om ditt barn råkar ut för ett olycksfall. Dessutom ingår en krisförsäkring.

Om olyckan är framme

Olycksfallsförsäkringen kan ge ersättning om du drabbas av invaliditet och dessutom kan du få ersättning för flera andra besvär och kostnader.

Ekonomisk trygghet

En livförsäkring ger ersättning till din familj eller valda personer om du skulle avlida.


Movestic Familjepaket

Med försäkringspaketet Familj är både du och dina barn skyddade. Du kan vara trygg i vetskapen om att ni är täckta av en olycksfallförsäkring om ni råkar ut för en olyckshändelse och med en livförsäkring skapar du extra ekonomisk trygghet för din familj om du avlider. Dessutom gäller båda olycksfallsförsäkringarna dygnet runt.

Familjepaketet innehåller

Olycksfall

En olycksfallsförsäkring kan ge ersättning om du drabbas av invaliditet på grund av ett olycksfall. Dessutom kan du få ersättning för flera andra besvär och kostnader.

  • Ekonomiskt stöd
  • Krisförsäkring
Läs mer

Allvarlig sjukdom

En allvarlig sjukdom kan göra att din livssituation förändras dramatiskt. Movestic Allvarlig sjukdom är en försäkring som ger dig ekonomiskt stöd om du blir allvarligt sjuk.

  • Kompensation för kostnader
  • Använd som du vill
Läs mer

Livförsäkring

En livförsäkring ger ersättning till din familj eller valda personer om du skulle avlida. Försäkringsbeloppet är konstant och försäkringen gäller upp till 67 års ålder.

  • Anpassa beloppet
  • Få råd att bo kvar
Läs mer

Barnolycksfall

Det finns mycket oförutsägbart som kan inträffa när barn är igång och med en olycksfallsförsäkring kan man få ersättning för kostnader och invaliditet på grund av olycksfall. Dessutom ingår en krisförsäkring.

  • Skydd dygnet runt
  • Försäkringen gäller upp till 25 år
Läs mer

Vanliga frågor och svar

Här är några av de vanligaste frågorna och svaren. Kontakta gärna oss om du har fler frågor!

Vad är fördelen med att teckna ett paket mot att teckna enskilda försäkringar?

Vi har samlat försäkringarna i ett paket för att göra det enklare och mer överskådligt för dig som vill ha extra trygghet. Ansök om försäkringen genom att fylla i ansökningsblanketten och skicka den till oss.

Varför ska jag fylla i en hälsodeklaration?

Hälsodeklarationen är till för att vi ska kunna erbjuda dig rätt försäkring till rätt förutsättningar. När vi beräknar kostnaden för försäkringen tar vi hänsyn till sannolikheten att du kommer att drabbas av skadefall och behöva ersättning från försäkringen i framtiden. Uppgifterna i hälsodeklarationen ska lämnas personligen av dig som ska försäkras. Ta god tid på dig när du fyller i hälsodeklarationen och tänk på att besvara alla frågor och följdfrågor noggrant.

När ska jag försäkra mitt barn?

Ju tidigare du försäkrar ditt barn, desto bättre. Olycksfall kan komma tidigt i livet och då är det viktigt att ha ett skydd.

Vad krävs för att teckna en olycksfallsförsäkring?

För att teckna en olycksfallsförsäkring så ska du vara mellan 16-66 år och uppfylla vissa hälsokrav.