Företag Privat

Om oss

Livförsäkringsbolaget grundades år 2000 som en del av Kinnevikkoncernen. Idag erbjuder vi ett heltäckande sortiment av sparprodukter och trygghetsförsäkringar. Vi är ett av de mest valda alternativen när det gäller rådgivna tjänstepensioner inom fondförsäkring. Vi är ett av branschens finansiellt starkaste bolag och har stabila ägare i ryggen.

Vårt mål är att erbjuda marknadens bästa fonder och förvaltningstjänster till våra sparare. Våra kunder har, år efter år, fått en bra avkastning på sitt sparkapital. Hos oss har du därmed goda chanser till en bättre framtid den dag du går i pension.

Med våra trygghetsförsäkringar hjälper vi dig att få ett skydd om det som inte får hända ändå skulle inträffa. Försäkringserbjudandet är väl anpassat efter dina behov och vår skadereglering är en av branschens bästa. 


Det här tycker vi är viktigt

PROFESSIONELL RÅDGIVNING UTIFRÅN DINA BEHOV

För att du ska välja rätt sparande och försäkringar tycker vi det är viktigt med professionell rådgivning utifrån din unika situation. Därför erbjuder vi våra produkter enbart via registrerade försäkringsförmedlare. Och vi tror att behovet av professionell rådgivning blir ännu viktigare framöver.

FLYTTRÄTT EN SJÄLVKLARHET

Vi anser att du som kund ska ha rätt att ändra ditt beslut och flytta dina pengar dit du vill. Allt annat är orimligt. Det finns ingen annan bransch som skulle acceptera att det inte går att ångra sig och gå ur ett avtal. Livförsäkringsbranschen är visserligen komplex men vi är övertygade om att det går att hitta rättvisa regler för flytt ur traditionella livbolag som har kollektiva garantier. Movestic erbjuder därav självklart flytträtt.  

LÅNGSIKTIGT RISKTAGANDE OCH NETTOTILLVÄXT VIKTIGARE ÄN ATT HITTA BILLIGASTE ALTERNATIVET

När du sparar till din pension är det viktigt att du fokuserar på långsiktigt risktagande och att du ser vad du får istället för att bara leta efter de lägsta avgifterna.

Under de senaste tjugo åren har aktier presterat klart bättre än traditionell förvaltning - trots flera börsfall under perioden. Det talar för att du, som har långt kvar till pensionen, bör ta hög risk för att öka dina chanser till en god pension. Dessutom bör ditt placeringsval styras av vad du tror dig få i nettotillväxt, det vill säga avkastning minus avgifter - snarare än att välja det billigaste alternativet. 


Vi stödjer Insuresec

- en garanti för försäkringsförmedlare med kvalitet

Därför vill vi att förmedlare ska vara registrerade hos Insuresec. På det sättet försäkrar vi oss om:

  • ökad transparens inom förmedlarsektorn
  • ett ökat skydd för konsumenten
  • en sund marknad för försäkringsförmedlare.