Företag Privat

Jobba på Movestic

Från uppstickare till etablerad aktör på pensions- och försäkringsmarknaden – det är Movestics resa sedan starten 2000. Nu står vi inför nästa utmaning - att omfamna och leda den digitala utvecklingen i branschen för att möta kunders behov och framtida förväntningar.

Se våra lediga tjänster

Så är det att jobba på Movestic

Vår kultur präglas av driv, kompetens och en stark teamkänsla liksom förmågan att omvandla beslut och planer till handling. Det är så vi blivit framgångsrika och det är även så vi tänker ta oss framåt. Tillsammans utmanar och stöttar vi varandra och ser till att jobbet blir roligt och inspirerande samtidigt som vi utvecklar affären och företaget.

Vad våra medarbetare säger

Här vågar man utmana en traditionell bransch med nya digitala kundupplevelser och det är riktigt kul att få vara med och driva sådana initiativ. Dessutom är det grymt härliga kollegor.
 

Daniel Chow
Digital projektledare

Varenda individ räknas och gör skillnad. Vår bolagsstorlek gör att vi kan anpassa oss och utvecklas men vi nöjer oss inte med det utan driver själv utveckling i vår bransch.
 

Maria Ferm
Försäljningschef Fonder och Förvaltning

Man kan lätt föra fram sina åsikter och påverka, samtidigt som man får stor frihet med hur man löser uppgifter, under förutsättning att slutprodukten blir bra. 
 

Joakim Jäderberg
Teamansvarig webbutvecklare

Movestic tar dig framåt

På Movestic har vi höga mål och ambitioner och du förväntas ta stort ansvar för att driva saker vidare. Med korta beslutsvägar och ett nära ledarskap sporras du till att utmana och utvecklas. Det innebär att du aldrig försvinner i mängden utan syns och blir uppskattad för det arbete du gör. Att ständigt söka nya och bättre vägar framåt är en stark drivkraft här på Movestic. Därför lägger vi stor vikt vid att hitta inspiration till, och utveckla nya idéer. Det gör vi genom att se till att löpande utbyta erfarenheter och kunskaper med varandra. Vi har även uppskattade utbildningsinsatser i form av ledarskapsprogram, projektledarutbildningar och Movestic Academy – vår egen försäkringsutbildning.

Movestic i samhället

Våra produkter bidrar till att våra kunder gör smarta val för sitt liv, både nu och i framtiden. Att människor är försäkrade och bättre rustade för sin pension bidrar till ett mer hållbart och tryggare samhälle i stort. Det är en samhällsfunktion vi är stolta över att bidra till. Movestic arbetar också för att fler ska välja ett hållbart pensionssparande. Vår erfarenhet är nämligen att långsiktigt hållbarhetsfokus och god avkastning går hand i hand. Allt om hur vi arbetar för att främja hållbara investeringar hittar du här.

En trygg och frisk arbetsplats

Friskvård

På Movestic tycker vi det är viktigt att må bra. Därför erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag. Vår träningsgrupp ordnar olika friskvårdsaktiviteter under året. Dessutom erbjuder vi massage varannan vecka.

SJUKVÅRDSFÖRSÄKRING

Med vår sjukvårdsförsäkring får du möjlighet till snabb och professionell vård om du bli sjuk eller skadad. Du har också möjlighet att genomgå en hälsokontroll.

FÖRÄLDRALÖN

När du är föräldraledig får du en extra lön från Movestic utöver föräldrapenningen från försäkringskassan.

Snabba fakta om Movestic

Grundades år

2000

115

Antal anställda

129 000

Antal kunder

57%

Kvinnor i ledningsgruppen

Bli en del av vårt team!

Vi vill nu stärka vårt team med fler drivna medarbetare, specialister, projektledare och chefer i olika roller, som vill vara med på vår spännande digitaliserings- och förändringsresa. Låter det intressant? Sök en av våra lediga tjänster eller skicka en intresseanmälan.