Företag Privat

Att arbeta på Movestic

Med rötter i Kinnevik är entreprenörskap ett ledord som alltid funnits hos oss. Vi gör saker lite annorlunda och hittar kreativa lösningar som ger våra kunder och samarbetspartners det de behöver. Kvalitet och kompetens är tydliga inslag i vår företagskultur likväl som förmågan att omvandla beslut och planer till handling. Det är så vi blivit framgångsrika och det är så vi behåller vår position som utmanare på marknaden.

Movestic har inte bara blivit kundernas förstahandsval. Vi är också ett eftertraktat alternativ för många kompetenta och kreativa människor som längtar efter att jobba i en organisation med korta beslutsvägar, och som vill bli sedda och bekräftade för arbetet de gör. 

Movestic som arbetsgivare

Movestic har som målsättning att ta ansvar, både som arbetsgivare och i samhället. En förutsättning för detta är ett tydligt och passionerat ledarskap som bidrar till medarbetarnas engagemang och integritet. Våra medarbetares kompetens och engagemang är avgörande för hur vi lyckas tillgodose våra kunders behov. Vår organisation präglas därför av ett ständigt lärande, genom olika utvecklings- och utbildningsaktiviteter. Det handlar om ett kontinuerligt utvecklingsarbete för att se till att medarbetarna har rätt kompetens utifrån verksamhetens behov.

Mats Söderberg

Key Account Manager

Stort eget ansvar och engagemang ger mig som medarbetare på Movestic möjlighet att hitta och skapa kreativa lösningar för våra kunder. För mig som medarbetare blir det även roligare att jobba då min del i utvecklingen och framgången för Movestic blir tydlig och betydelsefull, eftersom det finns en tydlig koppling mellan mina insatser och hur jag väljer att planera mitt arbete.

Miran Bengtsson

Chef fondhandel

Snabba puckar och snabba beslut. Det är nog det som skiljer sig mest från hur det är på andra bolag jag varit på. Och efter att ha jobbat här i sju år så är detta givetvis något jag uppskattar. Men det allra bästa med Movestic är ändå de underbara människor som är och har varit här under åren. Svett och tårar men framför allt en massa glädje och skratt har jag delat med dem. Och tillsammans har vi tagit det här skeppet dit vi är idag. Det är jag riktigt stolt över!