Företag Privat
16:23 | 11 februari 2014

Nya movestic.se - vi förbättrar, förtydligar och förenklar för våra kunder

Här är vår nya och förbättrade webb, movestic.se. Den har ny design, navigering och tonalitet. Nya movestic.se är responsiv, vilket innebär att utseendet anpassar sig efter den enhet du använder – vanlig dator, läsplatta eller mobil.

Det gäller dock inte avsnittet ”Mina sidor”, som lämpar sig bäst för vanlig dator.

Fond- och förvaltningserbjudandet

Vi är övertygade om att långsiktigt sparande i aktivt förvaltade fonder med en relativt stor aktieexponering är det absolut bästa alternativet när man fokuserar på avkastning efter avgifter. Vår förvaltningsfilosofi utgår från detta och vi lyfter fram det på nya movestic.se. Förvaltningsfilosofin genomsyrar också fondlistan, där vi grupperar fonderna efter kategorierna:

  • Aktivt förvaltade aktiefonder
  • Aktivt förvaltade fonder med absolutavkastning
  • Aktivt förvaltade ränte- och obligationsfonder
  • Passivt förvaltade fonder (indexfonder)
  • Fondpaket (fond-i-fonder och fondportföljer)

I anslutning till informationen om fonder finns verktyg för att analysera en tänkt portfölj och för att jämföra fonder. Vi har även lagt till en del fakta vi tror att du som är intresserad av fonder kan ha användning av, bland annat ett antal riskmått.

Mina sidor

När du loggar in på ”Mina sidor” kan du följa hur värdet i din pensions- eller kapitalförsäkring utvecklas. Du kan byta fonder eller välja något av våra fondpaket. Vi ger dig även verktyg att analysera ditt innehav, både i en enskild försäkring och på total nivå om du har flera försäkringar. Om du saknar lösenord till ”Mina sidor” kan du beställa det under ”Logga in”.

”Nya movestic.se är ett naturligt steg i vår målsättning att leverera hög kvalitet i service, med ett fantastiskt starkt förvaltningserbjudande och bra produktkoncept i grunden. Det är vår förhoppning att du ska ha stor användning av movestic.se”, säger Per Friman, Marknadsdirektör Movestic Liv & Pension.