Företag Privat
13:53 | 29 september 2017

Grattis Louise och Ebba Einarsson - vinnare av ett träningspass med Aron Anderson

"Livskraft och motivation" hette tävlingen. Vinnare av ett personligt träningspass med Aron Anderson är Louise och Ebba Einarsson från Falkenberg.

Aron Anderson är en av Sveriges mest anlitade föredragshållare och hans föreläsningar har inspirerat framgångsrika företag och organisationer över hela landet.

I mitten av september utlyste Movestic en tävling på Facebook, där vinsten var att få träna tillsammans med äventyraren och föreläsaren Aron Anderson. Tävlingen fick stor uppmärksamhet bland fans och följare och tävlingsbidragen var många och engagerande.

Som vinnare utsågs Louise Einarson, från Falkenberg. Louises vinnande motivering var: "Längtar efter att kunna träna tillsammans med min dotter Ebba Einarson igen. Hon hamnade i rullstol i juli efter en ryggmärgsskada, så sommaren har varit omtumlande kan man säga ... Säker på att du skulle kunna hjälpa oss igång med massa tips och energi."

Louises egna ord efter beskedet att hon vunnit:

— Det ska bli så fantastiskt spännande och en dröm som går i uppfyllelse för Ebba och mig. 💛 Ett minne för livet!

Louise och Ebba Einarsson - vinnare av ett träningspass med Aron Anderson

 

Arons aktiva livsstil, i kombination med hans mod och vilja att alltid upptäcka nytt att och utmana sig själv, har gjort honom välkänd som en äventyrare och inspiratör.

Aron Anderson befinner sig under hösten på turnén Möjligheter Tour 2017, tillsammans med Boris René, och träningspasset kommer att ske i anslutning till turnén. Vi på Movestic är helt säkra på att det blir ett inspirerande, motiverande och härligt pass för Louise, Ebba och Aron!

 

Movestics samarbete med Aron Anderson

Med våra produkter ser vi till att våra kunder får ett tryggt och aktivt liv både på kort och lång sikt. Men vi vill göra mer. När ett barn drabbas av cancer drabbas hela familjen. För att hjälpa dessa familjer och för att bekämpa barncancer i framtiden inledde vi ett samarbete med Aron Anderson. Förutom att tillsammans med Aron samla in över en halv miljon kronor till Barncancerfonden har vi även haft samarbetet Spar-PT. I videoserien Spar-PT tipsar Aron tillsammans med Movestics Staffan Helin hur man kan få ett bättre och mer hälsosamt liv genom sparande och träning.

Samarbetet med Aron Anderson är en del av Movestics långsiktiga hållbarhetsarbete och går även i linje med vårt fokus på god hälsa bland våra medarbetare.

Aron Anderson på Trolltunga (c) Peter Mattsson

Fotograf: © Peter Mattsson