Företag Privat

Senaste nytt

Stefan Klohammar: Pensionärsbingo eller pensionsbingo

Huruvida det blir pensionärsbingo eller pensionsbingo efter sista utstämplingen är upp till dig. Glöm större genomgripande politiska reformer.
Läs mer

Månaden som gått: Vad händer om min resa blir inställd?

Hösten har tagit ett ordentligt grepp kring oss och vinterns mörker närmar sig. Det är inte konstigt om du redan drömmer dig bort till sol, bad, värme och en all inclusive-resa till jul. Men vad händer egentligen om din resa skulle bli inställd?
Läs mer

Månaden som gått fonder september

September blev en månad med höga toppar och djupa dalar. Flera av de fonder som låg i topp i augusti placerar sig nu i den nedre regionen avkastningsmässigt.
Läs mer

Gästkrönika: Europas småbolag levererar tillväxt

Makroutvecklingen står oftast i fokus när det gäller Europas ekonomiska utveckling. Men bortom Brexit och Gula västar finns starka, snabbväxande bolag med historiskt låga värderingar. Carsten Dehn och Ulrik Ellesgaard, förvaltare av Lannebo Europa Småbolag berättar hur de hittar guldkornen.
Läs mer

Endast hälften av svenskarna har en pensionsrådgivare

Endast hälften av svenskarna i arbetsför ålder får råd och hjälp med sin pension. De som inte får rådgivning upplever att de har sämre kunskap och känner större oro inför pensionen. Det visar en undersökning utförd av Novus på uppdrag av Movestic.
Läs mer

Marknad

Marknadsavdelningen

marknad@movestic.se