Företag Privat

Senaste nytt

Nya fonder från Lannebo, Didner & Gerge och Öhman

Movestic utökar sitt redan starka fonderbjudande med tre efterlängtade fonder från Lannebo, Didner & Gerge och Öhman. Fondernas gemensamma nämnare är att de har en utpräglat aktiv förvaltning och inriktar sig på långsiktiga investerare som vill satsa på små och medelstora företag.
Läs mer

Stefan Klohammar: Hur nära är en ny kris?

Movestics Stefan Klohammar guidar oss igenom kriserna på 90- och 00-talet och spanar efter potentiella tecken på en ny marknadskollaps. Hittar han några?
Läs mer

Förmånsbeskattning av arbetsgivarbetalda sjukvårdsförsäkringar från 1 juli 2018

Riksdagen har beslutat att införa förmånsbeskattning av arbetsgivarbetalda sjukvårdsförsäkringar från 1 juli 2018. Beslutet påverkar anställda med sjukvårdsförsäkringar som bekostas av arbetsgivaren och gäller både befintliga och nya försäkringar.
Läs mer

Gästkrönika: 26 skäl att spara i en Afrikafond

Ny toppnotering för Sydafrikas konsumentkonfidensindex, en ung befolkning och stärkta reformer i Egypten. Det är tre starka anledningar att rikta investeringsblicken mot Afrika, enligt Karin Fries, förvaltare av Carnegie Afrikafond. Och det finns många fler.
Läs mer

Vi värnar om våra kunders integritet

Den 25 maj träder EU:s dataskyddsförordning (General Data Protection Regulation, GDPR) i kraft och ersätter den svenska personuppgiftslagen (PUL). GDPR skärper reglerna för hur företag får behandla personuppgifter och stärker kundernas rättigheter och skydd.
Läs mer

Presskontakt

Lisa Tingwall

Presschef
Tel: 073-620 28 35

 

Ladda ner pressbild

Linnéa Ecorcheville
VD  

Henrik Nilsson
VD Movestic Kapitalförvaltning