Företag Privat

Senaste nytt

Hållbarhetssammanställning 2018 - Movestics fonder allt mer hållbara

Nu gör vi det ännu enklare att välja hållbara fonder. Vår nya Hållbarhetssammanställning är en unik guide som ger en tydlig bild över våra fonders hållbarhetsbetyg. Årets sammanställning omfattar de 89 fonder som finns i Movestics utbud
Läs mer i Movestics Hållbarhetssammanställning
Läs mer

Stefan Klohammar: Finanskris eller Superettan, vad är värst?

Det är tio år sedan finanskrisen och Stefan Klohammar minns både hjältar och skurkar. Vi lär oss om management by Percy Nilegård och får tips på vad en pensionssparare kan göra i kristider.
Läs mer

Gästkrönika: Små bolag ger stora möjligheter

Öhman Sweden Micro Cap utnämndes i våras till årets bästa småbolagsfond av fondanalysföretaget Morningstar. Bakom fonden står Stefan Kopperud som åtta av de senaste tio åren lyckats slå index. Med över 20 år som ansvarig förvaltare av fonden har han byggt upp en svårslagen branscherfarenhet. Här berättar han om framgångarna.
Läs mer

Nya fonder - Schroder China A och Aviva Emerging Small Cap

Från 19 september har vi två nya fonder i vårt redan starka erbjudande. En Kinafond som investerar i inhemska kinesiska aktier och en fond som investerar i små och medelstora bolag i tillväxtländer.
Läs mer

Tydliga utnämner Movestic till Årets fondförsäkringsbolag

För andra året i rad har Movestic fått utmärkelsen Årets fondförsäkringsbolag av Tydliga. Vi blir förstås väldigt glada, tackar ödmjukast och fortsätter vår strävan att ständigt förbättra oss.
Läs mer

Presskontakt

Helena Olsson

Kommunikationschef
Tel: 070-449 92 00