Företag Privat

Senaste nytt

Stefan Klohammar: Hur nära är en ny kris?

Movestics Stefan Klohammar guidar oss igenom kriserna på 90- och 00-talet och spanar efter potentiella tecken på en ny marknadskollaps. Hittar han några?
Läs mer

Förmånsbeskattning av arbetsgivarbetalda sjukvårdsförsäkringar från 1 juli 2018

Riksdagen har beslutat att införa förmånsbeskattning av arbetsgivarbetalda sjukvårdsförsäkringar från 1 juli 2018. Beslutet påverkar anställda med sjukvårdsförsäkringar som bekostas av arbetsgivaren och gäller både befintliga och nya försäkringar.
Läs mer

Gästkrönika: 26 skäl att spara i en Afrikafond

Ny toppnotering för Sydafrikas konsumentkonfidensindex, en ung befolkning och stärkta reformer i Egypten. Det är tre starka anledningar att rikta investeringsblicken mot Afrika, enligt Karin Fries, förvaltare av Carnegie Afrikafond. Och det finns många fler.
Läs mer

Vi värnar om våra kunders integritet

Den 25 maj träder EU:s dataskyddsförordning (General Data Protection Regulation, GDPR) i kraft och ersätter den svenska personuppgiftslagen (PUL). GDPR skärper reglerna för hur företag får behandla personuppgifter och stärker kundernas rättigheter och skydd.
Läs mer

Stefan Klohammar: Så länge slumrar de låga räntorna vidare

Vi har fortsatt rekordlåga räntor. Men när vänder det? När är vi tillbaka på räntenivåer som gällde innan finanskrisen? Och vågar du köpa ny bostad med dagens fallande priser? Här får du svaren.
Läs mer

Presskontakt

Lisa Tingwall

Presschef
Tel: 073-620 28 35

 

Ladda ner pressbild

Linnéa Ecorcheville
VD  

Henrik Nilsson
VD Movestic Kapitalförvaltning