Företag Privat

Senaste nytt

Jämställd pension: Har du koll på de vanligaste fällorna?

Samhället förändras till det bättre, generation för generation – men pensionen släpar efter. I genomsnitt får till exempel kvinnor 6 500 kronor mindre i månaden än män. Så hur länge ska vi egentligen behöva vänta innan det är helt jämställt?
Läs mer

Gästkrönika - Maria von Matérn: Vatten som investeringsmöjlighet

Jordens befolkning växer och får en högre levnadsstandard – det sätter stor press på våra vattenresurser och ökar behovet för resurseffektiva lösningar. De företag vars affärsidé är att förstå och hitta dessa lösningar kommer vara morgondagens vinnare.
Läs mer

Ny guide för dig som vill spara hållbart

Är det viktigt för dig att spara hållbart? Då ska du kolla in vår nya guide, Hållbarhetssammanställningen, som ger dig en samlad bild över alla våra fonder utifrån olika hållbarhetsaspekter. En hjälp på vägen i ditt hållbara sparande helt enkelt.
Läs mer

Tre nya fonder för ditt hållbara sparande

Vatten, mat och miljörelaterade projekt. Det är områden som står i fokus hos de tre nya fonder som nu finns i Movestics sortiment. Vi har ställt några frågor om fonderna till Stefan Klohammar, som ansvarar för fondutbudet hos Movestic.
Läs mer

Gästkrönika - Henrik Andersson: Största faran för din avkastning

Debatten handlar ofta om aktiva jämfört med passiva investeringar –fokus borde istället vara att försöka minska köp-och-sälj-beteendet, som sannolikt blir dyrköpt i längden.
Läs mer

Presskontakt

Lisa Tingwall

Presschef
Tel: 073-620 28 35

 

Ladda ner pressbild

Linnéa Ecorcheville
VD  

Magnus Julin
Försäljningsdirektör

Henrik Nilsson
VD Movestic Kapitalförvaltning