Hej! Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. När du använder vår webbsida godkänner du alla cookies i enlighet med vår policy.  Läs mer  

Företag Privat

Senaste nytt

Fonden DNB Nordic Technology byter namn till DNB Teknologi och får nytt jämförelseindex

DNB byter namn på fonden DNB Nordic Technology, som finns i Movestics ordinarie utbud, till DNB Teknologi från och med den 1 januari 2017 samt ändrar jämförelseindex. Du som sparar i fonden behöver inte vidta någon åtgärd. Du hittar uppdaterade faktablad och fondbestämmelser på www.dnb.se från och med den 1 januari 2017.
Läs mer

Ser fakturan från Movestic annorlunda ut?

Vi har genomfört förbättringar för att göra våra fakturor tydligare och enklare. Förutom utseendet görs några förändringar i våra aviseringsrutiner som vi hoppas ska förenkla för våra kunder.
12:46 | 16 december 2016

Tidigarelagd handel 4 januari

Torsdag 5 januari sker ingen fondhandel. Fondhandeln för detta datum tidigareläggs till 4 januari. Det innebär att ett fondbyte ska vara registrerat senast klockan 14:30 4 januari för att handlas till torsdagens kurs. De fondbyten som registreras efter utsatt tidpunkt kommer att genomföras till nästkommande kurs för respektive fond.
10:52 | 7 november 2016

Mina Sidor ligger nere onsdag 9 november

På onsdag 9 november utför vi underhåll av Mina Sidor vilket gör att du inte kommer att ha tillgång till sidorna under delar av dagen. Har du frågor? Kontakta vår kundservice på kund@movestic.se eller 08-120 39 320.

Fredagens fondhandel tidigareläggs

Den 4 november sker ingen fondhandel. Fondhandeln för detta datum tidigareläggs därför till den 3 november. Det innebär att ett fondbyte ska vara registrerat senast klockan 15.00 den 3 november för att handlas till fredagens kurs. De fondbyten som registreras efter utsatt tidpunkt kommer att genomföras till nästkommande kurs för respektive fond.

Presskontakt

Lisa Tingwall

Marknadschef
Tel: 073-620 28 35

 

Ladda ner pressbild

Lars Nordstrand
VD  

Magnus Julin
Försäljningsdirektör

Henrik Nilsson
VD Movestic Kapitalförvaltning