Företag Privat

Flytta till oss!

Välj Movestic för ditt pensionssparande. Du vet väl att du kan flytta dina pensionspengar som du har hos ett annat försäkringsbolag till oss?

Det enda du behöver göra är att ringa 08-120 39 320 så hjälper vi dig att fylla i rätt blankett.

Vi har ett unikt och prisbelönt fondutbud som ger ditt sparande goda förutsättningar att växa, oavsett om du sköter placeringsbesluten själv eller om du låter våra experter göra jobbet. När du flyttar hit ditt pensionskapital får du dessutom upp till 4 % av det flyttade kapitalet i bonus. Välkommen!

När du väljer Movestic får du tillgång till:

Prisbelönt fondutbud ger dina pensionspengar växtkraft

Du som gillar att själv bestämma hur pensionspengarna ska placeras kan välja mellan ett sjuttiotal av vad vi anser är marknadens bästa fonder. Det är enkelt att överblicka och värdera fonderna sinsemellan, samtidigt som det är tillräckligt många för att bygga en bra portfölj. Fonderna är noga utvalda. Majoriteten är aktivt förvaltade men vi har också ett antal lite försiktigare och billigare, passivt förvaltade indexfonder. Läs mer om vår placeringsfilosofi som ger ditt sparande växtkraft.

Bygga och Bevara – hjälp på vägen till god pension

Du som vill överlåta dina placeringsbeslut till våra experter kan använda fondpaketen Bygga och Bevara. Bygga passar bra när du vill bygga upp ett nytt kapital, exempelvis via månadssparande. Bevara är ett bra alternativ för redan upparbetat kapital, exempelvis pensionspengar du flyttar till oss.

I Bygga och Bevara har vi valt ut några av de bästa fonderna i vårt utbud, fonder som vi vet fungerat bra ihop historiskt på grund av att de inte beter sig likadant. Tillsammans drar de ned enskilda fonders toppar och håller emot när andra dippar. Läs mer om Bygga och Bevara.

Bonus när du flyttar dina pensionspengar till Movestic

När du flyttar pensionspengar till ett värde av 1 000 000 kr eller mer till Movestic får du en bonus på upp till 4 %. Flyttar du mer än 300 000 kr får du en bonus på upp till 3,5 % av pensionspengarna du flyttat hit.

Flyttar du ett pensionskapital som är mindre än 300 000 kr får du bonus för den flyttavgift du betalat till ditt gamla försäkringsbolag, dock max 1 % av dina flyttade pensionspengar. Vi betalar inte ut någon bonus vid flytt till depåförsäkring.

Vi lyckas med det vi gör

Branschtidningen Risk & Försäkring jämför årligen vårt fondutbud med våra konkurrenters och vår avkastning, mätt i femårsperioder, har legat i topp under flera år.*

Dessutom har vi gett bäst ränta-på-ränta under åren 2005-2011. Ränta-på-ränta handlar om hur pengar växer exponentiellt när de är placerade så de ger avkastning. Och att du som sparare året efter får avkastning även på föregående års avkastning. För att uppnå en bra ränta-på-ränta-effekt krävs en jämn och bra avkastning. Dessa jämförelser visar att vi har förmågan att välja ut bra fonder, som över tid ger dig lite extra, lite mer att se fram emot. Här har vi samlat våra utmärkelser.

Ta hjälp av din förmedlare

Din förmedlare hjälper dig gärna att flytta dina pengar, och ger dig också rådgivning kring din totala ekonomi. Saknar du förmedlare? Ring oss så tipsar vi dig om ett par alternativ i din hemstad, telefon 08-120 39 320.

*Enligt branschtidningen Risk & Försäkring, nr 17, 2012.