Företag Privat

Flytta din pension till Movestic

Du vet väl att du kan flytta dina pensionspengar som du har någon annanstans till oss? Genom att samla allt på samma ställe får du en bättre överblick över din pension. Dessutom får du bonus på kapitalet om du flyttar in minst 300 000 kronor. 

Det enda du behöver göra är att ringa 08-120 39 320 så hjälper vi dig att fylla i rätt blankett.

Vi har ett unikt och prisbelönt fondutbud som ger ditt sparande goda förutsättningar att växa, oavsett om du sköter placeringsbesluten själv eller om du låter våra experter göra jobbet. När du flyttar hit ditt pensionskapital får du dessutom upp till 4 procent av det flyttade kapitalet i bonus. Välkommen!

Det här får du som flyttar till Movestic:

Topprankat fondutbud som ger dina pensionspengar växtkraft

Du som gillar att själv bestämma hur pensionspengarna ska placeras kan välja mellan ett sjuttiotal av vad vi anser är marknadens bästa fonder. Vårt begränsade utbud gör det enkelt att överblicka och värdera fonderna sinsemellan, samtidigt som det är tillräckligt många för att bygga en bra långsiktig portfölj. Majoriteten av fonderna är aktivt förvaltade men vi har också lite försiktigare, passivt förvaltade indexfonder med lägre avgift. Läs mer om vår placeringsfilosofi som ger ditt sparande växtkraft.

Bygga och Bevara – hjälp på vägen till god pension

Du som vill överlåta dina placeringsbeslut till våra experter kan använda fondpaketen Bygga och Bevara. Bygga passar bra när du vill bygga upp ett nytt kapital, exempelvis via månadssparande. Bevara är ett bra alternativ för redan upparbetat kapital, exempelvis pensionspengar du flyttar till oss.

I Bygga och Bevara har vi valt ut några av de bästa fonderna i vårt utbud, fonder som vi vet fungerat bra ihop historiskt på grund av att de inte beter sig likadant. Tillsammans drar de ned enskilda fonders toppar och håller emot när andra dippar. Läs mer om Bygga och Bevara.

Bonus när du flyttar dina pensionspengar till Movestic

När du flyttar pensionspengar till ett värde av 1 000 000 kronor eller mer till Movestic får du en bonus på upp till 4 procent. Flyttar du mer än 300 000 kronor får du en bonus på upp till 3,5 procent av pensionspengarna.

Flyttar du ett pensionskapital som är mindre än 300 000 kronor ersätter vi den flyttavgift du betalat till ditt gamla försäkringsbolag, dock max 1 procent av dina flyttade pensionspengar. Vi betalar inte ut någon bonus vid flytt till depåförsäkring.

Ta hjälp av din förmedlare

Din förmedlare hjälper dig gärna att flytta dina pengar, och ger dig också rådgivning kring din totala ekonomi. Saknar du förmedlare? Ring oss så tipsar vi dig om ett par alternativ i din hemstad, telefon 08-120 39 320.

*Rankas som tvåa i CMA Research, Försäkringsförmedlare Liv 2016