Företag Privat

Flytta din pension till Movestic

Du vet väl att du kan flytta dina pensionspengar som du har någon annanstans till oss? Genom att samla allt på samma ställe får du en bättre överblick över din pension. 

Det enda du behöver göra är att ringa 08-120 39 320 så hjälper vi dig att fylla i rätt blankett.

Vi har ett unikt och prisbelönt fondutbud som ger ditt sparande goda förutsättningar att växa, oavsett om du sköter placeringsbesluten själv eller om du låter våra experter göra jobbet. 

Det här får du som flyttar till Movestic:

Topprankat fondutbud som ger dina pensionspengar växtkraft

Du som gillar att själv bestämma hur pensionspengarna ska placeras kan välja mellan ett sjuttiotal av vad vi anser är marknadens bästa fonder. Vårt begränsade utbud gör det enkelt att överblicka och värdera fonderna sinsemellan, samtidigt som det är tillräckligt många för att bygga en bra långsiktig portfölj. Majoriteten av fonderna är aktivt förvaltade men vi har också lite försiktigare, passivt förvaltade indexfonder med lägre avgift. Läs mer om vår placeringsfilosofi som ger ditt sparande växtkraft.

När du flyttar dina pensionspengar till Movestic

V har tagit fram tre förmånliga erbjudanden beroende på hur mycket kapital som flyttas. Vårt erbjudande Flyttpension Noll finns tillgängligt för dig som flyttar in minst 300 000 kr. Det innebär att vi nollar både kapitalavgiften och den årliga avgiften samt kompenserar för eventuell flyttavgift upp till 1 procent. För dig som flyttar in minst 750 000 kr finns vår Flyttpension Plus som kompenserar för eventuell flyttavgift upp till 2,5 procent och oavsett kapitalets storlek finns Flytterbjudande Bas som kompenserar för eventuell flyttavgift upp till 1 procent.

Ta hjälp av din förmedlare

Din förmedlare hjälper dig gärna att flytta dina pengar, och ger dig också rådgivning kring din totala ekonomi. Saknar du förmedlare? Ring oss så tipsar vi dig om ett par alternativ i din hemstad, telefon 08-120 39 320.

*Rankas som tvåa i CMA Research, Försäkringsförmedlare Liv 2016