Företag Privat
Arbetsuppgifter

Tjänsten ingår i en grupp som består av drygt 30 medar­betare med utpräglad serviceanda. Du ansvarar för inkom­mande samtal och mejl och agerar stöd åt våra kunder och de förmedlare/förmedlarassistenter vi jobbar med. Vanligt förekommande frågor kan gälla bolagets produkter, viss försäljning och att ta fram speciallösningar. Du kommer även medverka vid kundmöten tillsammans med Movestics förmedlarkontakter.

 

Vem söker vi?

För att passa i denna roll ser vi gärna att du har en bakgrund från motsva­rande tjänst på bank eller försäkringsbolag. Du är van att jobba med telefon som arbetsredskap. Som person trivs du i en servicefokuserad roll där du tillåts arbeta nära bolagets affär i ett högt tempo med fokus på leverans och kvalitet. Du är flexibel och förändringsbenägen. Tidigare erfa­renhet av fondförsäkring är meriterande.

 

Det här erbjuder vi

Hos oss har du stora möjligheter att påverka, du är en del av ett team med driv och bra stämning. Du arbetar självständigt men har hela tiden support från kollegor. Vi satsar på kompetensutveckling och hos oss kommer du hela tiden att utmanas och utvecklas.

 

Är du intresserad av en ny utmaning?

Skicka din CV och en kort formulering varför du är intres­serad av denna tjänst till cv@movestic.se. Märk din ansökan med ”Marknadsstöd”. Din ansökan måste vara hos oss senast den 31 augusti. Vi kommer att påbörja intervjuer i slutet av augusti.

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Heltid
Sista ansökningsdatum 31 augusti 2017
Ansök